Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma koji ćeš nam racku?? Ti da si zelio nešto uraditi uradio bi do sad jer si dolazio 200 puta.
Pa ne dolaze oni svakom pomoci. Dolaze staviti vec odavno pripremljen papir pred bosnjacke politicare. Ovi ce pokunjeno potpisati sve sto Fule trazi, a govnar je trazio treci i ne samo treci.
Imate li muda demonostrirati protiv briselskog birokrata kojeg narod EU nije izabrao na izborima, nego je postavljen briselskom direktivom? Nista ni EU nije bolja od BiH politicara. I oni imaju putera na glavi. Oni su barem 40% krivi za stanje u BiH, zato sto su nametali zakone i rjesenja koja su necivilizacijska i koja nikad u svojim zemljama ne bi prihvatili, ali u zelji da pogoduju srpskom i hrvatskom fasizmu, u Bosni su radili sve vrste fasistickih eksperimenata. Bosanci su uvijek bili dobri domacini i stvarno me cudi da nikad nisu iskazali prigodno domacinstvo prema ovim EU birokratima, koji dolaze iskljucivo ucjenjivati bosnjacke politicare.
DOLAZE LESINARI, SAD CE BOSNJACKI POLITICARI POTPISATI SVE STO IM SE STAVI NA STOL!
Bakire, Lagumdzija, pamet u glavu, nemojte praviti jos goru situaciju za vas nego je imate, nemojte da vas se mora ganjati po Sarajevu i zbog izdaje. Sto se tice Fahre, on je vec "pogubljen" na narodnoj giljotini, njegova politicka karijera zavrsava u oktobru.
Nemoj te dolaziti molim Vas , muka mi je od Vas . FUUUUUUUUUUUJ gadite mi se !
Oni finansiraju, oni diriguju. jbg
Ne dolazite! Olakšajte sebi, a Bgm i nama!
m.r.s u p.m.
Obzirom da se sa papcima ništa nije mogao dogovoriti sad će vjerovatno organizovati osnivanje čelija OTPORA za svrgavanje vlasti.
On je napomenuo da se dolazak Ashtonove u Sarajevo očekuje....... pa valjda dolazak ashton a ne ashtonove, e svašta.
"suština Fuleove posjete nastavak napora da se pomogne domaćim političkim liderima " pa oni se sam o naprežu kad su u wc-u i seru