Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Šta da radimo s izborima u BiH naredne godine, bez rješenja o odluci 'Sejdić i Finci'? Hoćemo li onda zazvoniti na uzbunu?", rekao je Fuele poslanicima Evropskog parlamenta, koji su danas raspravljali o Nacrtu rezolucije o BiH. Da vrijeme je za uzbunu nema dalje..dosta je bilo Lazi i prevara SDA u ovih 20 godina kad su sve u ovoj zemlji opustosili i unistili.
Pa ovo SDA-u i slicnim strankama s anacionalnim predznakom odgovara najvise.Da budmeo ogranicnei u podijeljenim torovima na "nase i vase".
Najveća pomoć bi bila stavljanjem Daytona van snage i formiranje jedne, sasvim, normalne države. Ovo je ruglo i sramota što su tamo u Daytonu istesali. TESARI.