Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvuči puno, ali sve kad je i tačno to je ustvari 3 kvadratna kilometra. Ništa u odnosu koliko je površine BiH minirano.
Kako LEPO lazete direktore Solak. Samo ne znam koliko vam vise moze pod obraz stati. Vi ste obican lopov koji je pokrao milione. Nadam se nekad pravdi u drzavi
Kojih crnih 3 miliona hahahahaaa, cega SolaČe, 3 mil. kvadrata svemira? Ti i Bakir jebete sve zakone fizike i nauke onaj zaposli 100.000 ljudi , a ti 3mil.očisti,hahahahaa, treba vas klonirati, ima li vas još takvih?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Bla, bla, bla... Nekorisnije organizacije, a besramnijeg vođe da palamudi o uspjesima, nema na ovoj planeti. Za druge planete ne znam. Samo su mediji koji ne postavljaju pitanja a ove govore prenesu, gori.
SOLAK JE POLUPISMENI LOPOV IZ KRIMINALNE SDA. OVAJ JE ODAVNO MORAO BITI PRIVEDEN I PROCESUIRAN ZBOG LOPOVLUKA. ☝️
Poslije Zukića, najveci krimos u sda
Ne znam jel se sjecate Solaka Iz doba Internet cluba na Skenderiji. Kada je svaku noc nadrogiran, u jefinom odjelu,okruzen jalijasima I kriminalcima razvlaci chize po sanku. Sramota ba!
Više bi jedan čoban očistio sa stadom ovaca