Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbte koja smo mi fukara dočekujemo optužene političare ispred zatvora, koji i tamo žive bolje nego ovi ljudi kućama...jel vas stid vase djece, mamlazi.
Pa ti divljaci su ga i izabrali
Porodica i uhljebi koje je on smjestio na radna mjesta.Treba vratit uslugu.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hahahaha, komedija!
Otkud covjeku milionska imovina,benzinske pumpe itd.od plate sve izgradio haha
ne znam sto su ga i hapsili onda ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ima postenjacino?
Botovi rade 0-24... Sjajno,zaista...
sto sda sendvicari pjene na ovu vijest, djaba vam sve u zenici sda vise nikad nece imat gradonacelnika
Nmj tako uplakat ces SDA botove 😂😂
Gasi mješalicu i motaj kablove
Kad ovako akobogda docekamo Fadila 2068.
Dzaba pjenite sda botovi, narod ce na izborima izabrati bilo koga drugog osim vas i vasih satelitskih stranaka.Nikada vise necete pobijediti 😊
Mene je stid sto sam iz Zenice
Bakire propade plan Dodiku i tebi….👆
Zaista nevjerovatno, seoska varalica, ublehas sa mizernim moralnim vrijednostima, prototip kriminogene osobe i narod se okuplja da ga doceka.
dočekali ga oni koje je on zaposlio u organima uprave . ljubav iz interesa.
Fujdo fujdo nisu optuzili sda sad da su ga pustili hahah
Zenica sta još dodati....
Lopovcina, treba ga u alcatraz a ne u Zenicku prdekanu. Ajd sto se naklepo, nego sto nam je kultni Klub unistio sa onim svojim kriminalcem iz turske.. jos se pravi pamenjakovic I nece da dadne pare momcina u klubu po ugovoru sto je potpisao kako bi ocistili dubiozu za koju je on zajedno sa sda gov.... kriv!! Sve su unistili, tetkicu im... E grade moj...
Fudo cjela nemila je uz tebe ziv nam bijo
E svasta