Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim nema IMT( Ima li mene tu), odmah se napušta stranka! Iz istog razloga je napustio i SDA!
Isto ko dijete na tuti.Ko veli ako nisam glavni onda ču demonstrativno da vas napustim.Bravo karijerista nisam te prepoznao.
Sve sami otpad od SDA i drugih nekad velikih stranaka. Ali eto mandat po mandat oni ostaju na državnim jaslama. A nama ostaje da biramo manje zlo, i plaćamo im poreze i dadžbine da oni s njima mlate kako hoće.
yha ha ah ovakvi sam nam jebali znanje , bogami on se zali ko da je bilo 91 prema 90 a ne 146 prema 46. levat izgubio velikom vecinom i sad se ljuti stp on nije glavni BAJA...je bo ti Dodik mater .
dokaz da je moć i bitnost ono za što se oni bore
Sepica i Niksica ni na nosilima nece moci iznijeti sa prestolja....
Nisam ja glavni i odmah "vrati meni moje krpice" Kaze nemojte glasati za SDA, eto nisam glasao za nijih ali vidim da je od vas jos manje koristi i jos vise.l licnih interesa. Zato mrs UPM
kako mi je zao u pm 😁😁😁
"moja lopta, ja moram igrati"
Jeko ovaj???
Fudo osnuj svoju stranku i smiri se konačno
Pa vidi bolan kakav si imas li ogledalce kuci pa dusa samo sto ti ne izadze na nos. A ti bi opet ljeva ruka desni. Dzep. Koliko si uzeo reketa od. Kladionica mangupe jedan i malo ti. Klosaru. Jos bi da vladas. Jade jadni. Fuj
Njemu nije bilo jasno da Šepić osniva sebi svoju stranku.
Bravo za Kasumovića . Predji u Pravdu i razvoj kod Konakovića i Ademovića treba im tvoje iskustvo
Da je mutno mutno je, ne mozes fino sa mafijom nikako... Nasa politicka scena je gora od bordela kakvog. Tesko je dati ocjenu Fudi ali uprava Grada Zenica radi 300% brže i ekspeditivnije nego ranije. Tako nam nikad prije nisu radili. Za to mu svaka čast.
Evo sad neću moći da zaspem noćas.
Ovaj ce se jos malo odvojiti od samoga sebe