Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakonski kuća mora biti 8 metara udaljena od korita rijeke, jer je to državno zemljište a ne privatno! Pogledate gdje se kuće grade i koliko blizu.
Fudo laže ima svoje ljude već 2 godine ali ništa nije uradio na sanaciji rijeka i korita
Juce bi tuzio Mittal, danas ne!!! Mittal ne cisti odvodne kanale godinama jer je to trošak za njih. Tu i na aglomeraciji se najviše plaćalo kada se radilo preko studentskog servisa. Mittal kriv pa neka građani tuže, kakav Grad.
Kasumovic je lud ko struja.. ne moze inspektor poboljsati stanje rijeke, ili sprijeciti ovo sto se desava... mozda je neka osveta .. a zasto Grad nije od Vodnog sliva rijeke Save trazio sredstva za sanacije i sprijecavanje poplava ..
ok...makar prijeti tuzbama...
ma krive opstine sto dozvoljavaju svojim uhljebima da zatrpavaju kanale da izmjestaju rijeke zasipaju vodotoke i daju im dozvole da tu grade
Ima li i u ćemu tvoje krivice ili su svi krivi osim tebe, koji si ti ološ.
Ovaj bi samo tuzakao i optuzivao , nista on i njegovi , sve su drugi krivi ...
Bravo na najavi. Nije problem kiša već nerad. Inspektori imaju platu i dodatak na platu da se provjerava i sprema. Ali da vidimo hoće li se pokrenuti i kazniti. To je do novinara, da pitaju nekad kasnije, Fudo, šta bi od one priče.
To ono brigo moja predji na drugoga STA SI RADIO DO SADA, STO SI CEKAO POPLAVE PA DA POKRENES POSTUPKE SMRADU