Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprosti ali ko si ti da opraštaš dug, nisi to tvoje pare
Zašto se meni ne oprosti dug za struju,vodu telefon. Dal će ikad direktor i uprava nekog javnog preduzeća odgovarati za izvršeni kriminal ili nesavjesno poslovanje nešto od te dvije stvari mora biti ako si zavalio preduzeće u dubiozu višemilioonskog dugovanja, gdje su pare i zašto im se oprašta dug a niko ne odgovara, ipak su to javni novci koji se pokradu tenderima majmuni jedni
Moram priznat da je i mene privukao naslov da procitam... kad procitas tekst nigdje covjek nije rekao da on oprasta dug.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Je li rudnik duzan njemu licno neke pare, pa on oprašta dug?
Ko si ti da oproštaš dugovanje naših para, ti bi trebao da se zalažeš i iniciraš tužilaštvo i sud da ispita gdje su naše pare i da direktori i upravni odbori robijaju za ukradeno a ovaj ide nudi oprost im pljačke fuj užas
Gledaj pjane hhahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar je Zenica spala na to oooo ooooo oooo
Glasajte za mene, ja se zalažem da se svakom rudaru isplati 4.500,00 KM. Pa zar je Zenica spala da ih ovaj predstavlja, majko draga.
ono kad umosle da se bogovi..ko si ti da oprastas ako su duzni ima da plate, narod ide u zatvor za metar drva a ti bi da oprastas, oprosti mu ako je uzeo tvoje pare a ne ako duguje drzavi
E jadnog gradonacelnika. Vidi mu vokabulara, kao on je spreman da oprosti dug, kao da su to njegove pare. E moja draga Zenico sta si ti sebi dozvolila.
Pa ne duguje tebi lično već budžetu svih građana! Pljuc!
Posteno...
Odavno više SDA botova nisam na jednom mjestu vidio, hahahahahaha
uuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaa
On bi da tuđim rukama da mlati gloginje.
Kupuje glasove fujdo
Isti špiric samo lezi potrbuske i smislja gluposti
Ova se komunjara našla Reisa napadati... SDA mu dosta dala....
smrad seljacki
Navikao Fudo tudjim k****m gloginje mlatiti.. :) U svakom slucaju ovo visi nivoi trebaju prihvatiti pa neka onda Fuad pokaze tu velikodusnost.
Nije loša ideja. Samo je problem što ovakve stvari ublehašima na um padaju pred izbore poslije od toga ništa ne bude.