Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A AKO SE VEĆINA NAS PITA, OSIM OVOG POLUSVIJETA,TU ĆE I OSTATI! ☝️
@BOSNJACKlpreporod i tu će istrunuti!!!
BAKIR I SDA LOPOVSKA BAGRA OD 2014 DO 2018 POGURALA DODIKA I RS SVAKE GODINE PO 400 MILIONA KM OD RASPODJELE PDV ISLO U RS UMJESTO U FBIH LIJEPO VAS SDA I BAKIR POGURALI PA SE IZGRAĐUJETE NAPOMINJEM DA JE SDA ZA 4 GODINE ZADNJEG MANDATA DALA 1,6 MILIJARDI RS-u OD PDV STO JE TREBALO DATI FBIH RS I SRBI LJUBITE VASEG BRATA BAKIRA I SDA STO VAS POGURASE!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zenicki mafijas br-1
Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović odrekao se funkcije u Parlamentu Bosne i Hercegovine, a zamijenit će ga mlada Aida Baručija. PA STO SI SE KLOSARU KANDIDOVAO ONDA?
Ljudi za njega glasali i kad se kvalifikovao, onda, « znate necu ja, neka ide mlada koka »? Koja prevara glasaca?
Stranka SDA može nestati , ali ološ od Bošnjaka nikada .Bog silu ne voli , sila Boga ne moli .
ober lopuv je fudo, istina, vrlo dobro krije svoje marifetluke. jedino dobro u svemu jest što on ne da nikome osim sebi te prvilegije. mahinacije može da radi samo vrli stručnjak fudo, ostali ima da rade.
Vidi se po negativnim lajkovima koliko ima te SDA bagre,.sjeme,...
Sve ti je dala SDA smradu..a sad ti ne valja...SDA je puna kriminalaca..nažalost...ali TI nemaš moralno pravo da kritikuješ SDA jer si 20 godina duvao u istu sa njima, onog momenta kada su ti apetiti porasli i prvi put nije ti se dalo ono što si tražio izašao si.Sad pljuješ po SDA kao da si se pojavio iz svemira,a nisi njihov proizvod.Bruka i sramota je da žena anonimus sjedne u državni parlament sa 3000 glasova,šta je bolan njen kvalitet, prirodna ljepota..šta li
kasumovic,konakovic,konjovic,bajric i ta ostala politicka bagra zeljna vlasti godinama,a kako da SDA bude opozicija tamo gdje su osvojili najveci broj glasova,onda to nema veze sa demokratijom. govvna zeljna vlasti zelee na vlast po svaku cijenu bez obzira na odluku naroda. i sad ko me ce oni biti vladari,onim krezubim,kozojebima,primitivcima i sljamu kako oni nazivaju glasace SDA,pa jarani nemoze to tako,da pljujes i vrijedjas narod a hoces da mu budes vlastelin.
@anti_antifa haha tako su osvjesceni poput tebe i EDINA DZEKU zlavi KLOCEM,ne poredim se sa dijamantom,ali ti si iz te strukture ljudi. dakle tvoja prva rijec je KLOCU kao sto i ovi gore navedeni koriste istu retoriku,tj. vrijedjanje. a vidim ti znas,demokratski bih te mogao tuziti eto da znas.
@rayhan napisao sam kako to da SDA ne bude na vlasti tamo gdje su dobili vecinu.?
Sve je djaba TENDER AGI koji je porjeklom iz jednog sela kod Gornjeg Vakufa, jer ono sto je opljackao nema kome ostaviti, a KABUR nema alternativu i stelu. Gledam neki dan onu njegovu olinjalu gospodju, djaba lova, BMW, stara lisica se osusila, raja je od milja po vjestici iz crtanog filma zove VANDA
stoji šuti ..
Al pita se narod ne ovaj supljator. Narod je glasao prevarante jedni.
Al pita se narod ne ovaj supljator. Narod je glasao prevarante jedni.
Fudo djavole ...
Sve mi se čini da je fudo bio mušterija za guvernera banke ili makar za razvonju basnku al9 kako nije dobio, okreno se protiv SDA čiji je član i bio. Povrijeđena sujeta druga fude, je razlog ovakvog stava.
dok je bio pomocnik ministra budzet mu je valjo, a kad je izaso iz vlasti sjetio se da budzet ne valja, da je podjela poreza losa i nepovoljna za Federaciju
ljigavac balijski...izdajnik
Samo gradžanski Fuade,oštro protiv islamista Da ti aljo da prce u dženetu kad si taki bistar..