Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa direktore potrudi se da domovi zdravlja imaju materijal da mogu raditi
Ovi gore sto komentarisu sa komentarima u negativnom kontekstu stvarno lupetaju, jer je dr. Husic Fuad kao covjek i ljekar sa dugogodisnji radom pokazao se u mnogim prilikama kao veliki humanista i zato iskrene cestitke i sve najbolje u daljnjem radu. H.J.
Primarijus, Dr. Fuad Husic, MSC je uposlenik JUDZKS i njegova plata je malo veca, kad je na funkciji menadzera. Vrhunski je doktor specijalista dobar, posten i principijelan covjek to niko ne moze osporiti, ko je imao priliku da ga upozna. Novi direktor je vanjski uposlenik, za njega ide novo izdvanjanje para.., suludo. Da JUDZKS spasi neko s vana, sa novim finansijskim gubi'cima, koji ce ici na njegovu platu..
Fuad Husic gen.dir.????Samir Turkovic direktor Zavoda zdravstvenog osiguranja???Jarani iz Omera Maslica.Samir upleten u sve krim radnje u Domu zdravlja u vrijeme Slobodana Trninica i Ferida Selmanovica.Fuad im svima drzao stranu.Strašan kriminal se tada dešavao,niko nije odgovarao.Pokrenuta istraga protiv pet lica,medju njima i Samir Turkovic ali tuzilaštvo i pored svih dokaza nikada slucaj nije završilo.Tizilaštvo treba da se stidi svog nerada i Kantonalnu
...a Vlada Sarajevskog Kantona treba da se stidi ovih imenovanja.
"Klub stranke demokratske partije (SDP)" e moj novinaru, ccccc
Poznajem covjeka iz posleratne bolnice Dobrinja rijetko fin i posten covjek.
ja fotelju iznio na terasu, ponio laptop, pored stavio aktovku, izvadio rokovnik, naravno prazan i pilotovu onu kvalitetnu hemijsku, neupotrebljavana, i uzeo hljeba od juce sto je ostalo nisam stigao przenice napraviti od njega i hranim golubove...furam se da sam im direktor, sve mi se oko nogu motaju
BOLAN KONAKOVICU DRZI SE INSTAGRAMA, MORA I RAHATLUKA!!! KAKO TE NIJE STID? JEL TO GOSPODIN K RADNO OBAVLJAO U NEUMU POD PAROLOM - UDRI SVE STO VALJA VELICAJ PODOBNE GAZI KVALITETNE!!!! ODLAZI COVJECE DOK NE PROPADNEMO SVI, ZA ZENOM U DUBAI MALO, MALO U NEUM, SAMO BJEZI ODAVDE VISE SVEGA TI, DOSTA TE JE!
na kraju ce kad sve propadne donijeti fotelje i stavljati na livade, na zgarista, na rusevine firmi i ustanova i stavljati ih da budu direktori nepostojeceg. sujeta je cudo.
haha fotelje dijele a usluga propada
Ma daj???? Ko je Fuad Husic ljudi??? Vidim da je dugogodisnji vijecnik u Novom Gradu, ''samostalan'' odnedavno. Garant izuzetno podoban. Pa ovi ce nas satirati dok ne pomremo svi, ovo je horor. Dino premijer poludio totalno.
Bravo Konakoviću, glupostima, ludilu i užasu nema kraja. Čovjek smjenjuje čestite i stručne ljude, žrtvuje ih redovno, a prodaje funkcije Radeljaševim Srbima! FUJ!!!! nap.ba, nepristrasno i realno ljudi sve objasnili... http://nap.ba/new/vijest.php?id=25111
Sve SDA uhljebi.. Husim,music,kusic... Sve sami specijalisti za j.bavat narod.
Bravo za razriješenje, a šta je sa krivičnom odgovornošću?! To su naše pare kojima upravljate!!
Pare nisu problem, para nema 😂
http://www.klix.ba/vijesti/bih/fuad-husic-je-novi-v-d-direktor-ju-dom-zdravlja-ks/160524041