Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duševna bol nanesen Miloradu Dodiku?????? Visoko pozicioniranom političaru koji javno psuje, pokazuje srednji prst, pjeva na teferićima, i krade MILIONE KM iz zemlje koju MRZI!, otvoreno mrzi i nas, Bošnjake??? Bože sačuvaj! Nisam zlonamjerna osoba, ali da Bog da mu prisjelo tih 5000 KM! P.S, Ovo 100% nije presudio sudija MUSLIMAN, koji \"Dodiku ne može suditi, ne računa se, je l\'...\" FUJ!
Sada ću ja da tužim dodika za nanesenu duševnu bol jer negira državu u kojoj živim, destabilizira situaciju i nanosi mi ogroman stres i unosi nestabilnost u moj život. Tužiću ga zato što kreiranjem krize i krađom novca finansijski destabilizira zemlju a posljedica je ogroma broj nezaposlenih i dodatni stres i strah nas koji radimo da bismo mogli ostati bez posla. Tužiću ga zato što zbog njega mi ne možemo da napredujemo, da uđemo u EU i da se moja djeca školuju u Evropi.....Za sada toliko, a smisliću još nešto.
hahhahahhahahahha , A Dodik kobiva nevina ovčica.Seljacina nekulturna.Jadni mi s ovim Srbima.Svoje pa svoje.Nikako da se okrenu na neku ljepsu stranu.Covjece.Ali eto covjek VALJDA uci dok je ziv.
OJ MILA MAJKO SAD SU I STEĆCI SRPSKI HAHAHAHAHAHHA DOBRO JE REKO DOBRICA, KAKO VI SRBI LAZETE HAHAHAHAAHA JOSH SE PREPUCAVAS SA SAMIM SOBOM LEVATU I VISE JE NEGO OCIGLEDNO!!!!
JOSH JEDNO SAMOUBISTVO NA PROSTORU ZLATNE RS KOJU JE STVORIO VAS dodo UZ mladica I karadzica, pa vi i dalje pisite gluposti ccc necete dugo svakako
i oni misle da to sto su oni presudili vazi u federaciji :D fakat nisu normalni znas sto ce dobit marke, josh malo bice doda iza resetaka a i ostatak rs-a, skoro ce tuzba da pukne nece znati sta ih je strefilo ;)
e moj ``Sarajlija`` ovo 5000KM je cisto da znate koji ste kokosari vi iz Sarajeva nista vise:))))))))))))
ako mu misle placati nek mu daju sve u kesu i to u apoenima od 5, 10 i 20 pfeningam :)
Kad bih ja tuzila za pretrpljenu dusevnu i fizicku bol ,svi Srbi ,zajedno sa Dodikom nebi mogli platiti! Sram vas bilo ! Kadija te tuzi , Kadija ti sudi....Sto se vec jednom nepokriju po glavi i sute?
HAHAHAHA MRZITELJI 60 MINUTA I DODIK NA ISTOJ STRANI KAO I UVIJEK LOPOV PODRŽAVA LOPOVA
Pa kad mi takav kao ti to govori nemam sta da brinem. Ti koristis moj argument kao protivargument i sta si dokazo da bugari kao grupa juznih slavena prica istim jezikom jel? Ili da su dialekti ekavica ijekavica razlicit jezici? HAHAHAHAHAHA Kako ste ja.dni kad hocete po svaku cenu da opovrgnete nesto sto svi znaju a to je da ste poturice i pri tom koristite toliko gl.upe argumente da se i gl.upi smeju a vasi pametni placu! Bosanska gramatika?HAHAHAHAHAHA a sta ti je to? I vazno da si ti dokazo u tvojo bosnjackoj( u prevodu gl.upoj) glavi dokazo da Srbi nisu postojali vec da su nas Turci doveli a to sto su nasli stecce sa imenima Lazar ,Miloš... itd to su bili bosnjaki bogumili neka nacija pre Srba hahahahahahahahahahahahaha al smo im Srbi sigurno i imena ukrali mi Srbi samo otimamo la.zemo i krademo dok vi u zivotu slagali niste iz vasih usta samo istina ide i naravno po cemu ste poznati samo pametne izjave!
Pretorian, ti si najjjjjgluplji covjek na svijetu! U Bosni nisu postojali Srbi, vec su doseljeni Orthodoxni Vlasi i Srbi sa Turcima kao pomocnici Turske vojske i radnici za zemlju. Zahvali se Turcima da si u Bosni! Ekavski je jednako \'\'strani\'\' i jednako \'\'blizak\'\' kao i zagorsi dijalekt. Cak mi je zagorski nekad blizi vama sto govorite ekavicu nego nama ijekavcima/ikavcima. Vi btw imate Bosansku gramatiku. A omakne vam se ponekad, pa kazete \'\'ja zivim u Bosnu\'\' itd. Vidi se da vam je gramatika naucna a ne urodjena kao kod nas. A tko su onda Timocani? Bugari?! Ocito je da ne govore \'\'Srpski\'\'!
da se sudilo u federaciji bakiru bi sredio lagundzija ili damce,posto tamo ne moze dodik drzi konce,ova drzava je sranje.......
a takvo pravosuđe želi despot, hehe može ali u šumskoj....
Vlatko vuković bosnjak ???? Bosanac VLATKO VUKOVIĆ AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Svasta pi... rodi boze sacuvaj
baš mi je drago za ovo. super... bravo za dodika, jer mi bošnjaci smo bagra koja se proda za 100 maraka, i niko nesmije da prdne kad dodik vrijeđa duše 10 000 srebrničkih majki.. nesmiju naši maknut.. svaka čast dodiku samo deri brale, a vi naše Bošnje sram vas bilo... niko ne podiže optužnicu za dodikova vrjeđanja 2000000 bošnjaka......
EDITA I EDITE MORAJU RAZUMIJETI, kontas!