Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kO KAZE DA MLADI ZELE PROMJENE? JA SAM MLAD I NE ZELIM PROMJENU. ZELIM DA I DALJE VLADAJU ISTE STRANKE I ISTA VLAST. OVO JE PRLJAVA KAMPANJA SDP-A I KOMUNJARA
ko su sad ovi :D
Problem u ovom je sto iako dam svoj glas za nekoga pristojnog velika vecina glasova ako ne i svi iz ruralnih dijelova ( u bosni ima vise takvih stanovnika) ce dati svoj glas,povodeci se nacionalnom retorikom,za sda ili snsd i nijima slicnima. Politicari znaju da kod takvih glasaca razum ne igra ulogu,nego udri na emocije. Mi smo sda,snsd,sds mi smo vasi,nedamo da vas biju!!
Ja zelim promjene u Gorazdu: uklanjanje smeca zajedno sa nacalnikom...............smece se mora ukloniti.