Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Status kvo ostaje do daljnjeg sto je vec evidentno po ponasanju Edina Forte i novog saziva vlade kantona na razocarenje biraca, koji su bili za promjene, a dobili, svega isto samo malo vise,
Ma reko sam ja da srbi sve koce
To je cinjenica, a ne necije misljenje
Jel Srbi koce odbranu od poplava u federaciji?
Eh kad bi Bosna ušla u NATO odmah bi se popravilo stanje mada ovo za Vučića ne da nisu slagali nego su ga još čuvali.Čovjek em diktator em težak psihopata.
Hau jes no, vidimo Albanija sve prosperise od kada su u NATO, najsiromasnija drzava u Evropi posle Moldavije.
Diž' se Tito i rašćeraj ovu bagru govnjivom motkom !
ovo je ona agencija koja je napisala da je hrvatska najdemokratskija drzava?....aaahihihihihihihihiiiii...pre samo par dana najvece svjetske agencije su hrvatsku oznacile kao fasisticku drzavu i najgoru u evropi....i da li vam je sad ovo sumnjivo?...sta mislite ko placa ovu agenciju?
zar nije Hrvatska pobjegla sa balkan
Aha Slovenija je ostala na Balkanu ,a Hrvatska je kupila kartu u jednom pravcu ,da izadje hahahaha
umoran sam od ovakih analiza
Jedino se Hrvatska može pohvaliti titulom "slobodne države" OLUJA 95?
sranje od drzave
There is no such thing as bad publicity... 😉