Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..da nam je kako pameti i razuma "izmješati"...
...care, ti si fasovo "commie sindrom"...
...commi, djes ti bio?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
šumad....bez obzira na BH-HR sukob i trenutne nesuglasice, meni su Hrvati najdrazi narod na svijetu pa onda slijede neke Muslimanske zemlje. Volio bi da smo se ujedinili i zvali BiH "Bosna i Hrvatska". Kad je poceo rat pomagali smo HR i opet bi ako zatreba. I oni su nama. Osim sukoba koji su njufra krivousti i bakirov caca izazvali. Ali bez imalo sumnje najmrzi su mi srbi. Iza njih opet srbi pa onda cifuti. Sikter pseto sumsko mjesyo vam i jeste u sumi. Granici te sa HR, BH, KS, MK, BUG, ALB i svi vas mrze. Pa zapitajte se sta je to s vama?????
Halo, halo! Tema je NJ. Visost. Poglavar katolicke vjere. Covo je pravi ljudina. Bivsi Papa NJemac je bio kurvin sin. Papa Pavle II, je bio isto super covo. Cini mi se samo dobri odaberu Sarajevo.
Cuj tri vjere? Pravoslavlje i rimokatolicanstvo nisu dvije vjere, vec jedna vjera, a to je hriscanstvo. Hriscanstvo se dijeli na rimokatlicanstvo, pravoslavlje i prostestante. Ali je jedna vjera. I muslimani se medjusobno dijele na siite i sunite, pa to nisu dvije vjere, vec jedna-islam.
...jaka stvar,baš....
*četiri vjere
Obrene, treba mi Srba....haha gori vatra
koji idiot. zar je bih mala. a tri vjere su se slagale i prije pape. koji kreten . kupuje katolike
Bošnjaci jedva čekaju.
"_"Vijest nije baš iznenadna jer znamo da je papa kanio doći prošle godine povodom obilježavanja početka Prvog svjetskog rata. Posjeta je otkazana zbog nereda koji su se desili u februaru,.." Ipak si se trebao malo suzdržati u svom govoru, Franjo Topiću. UPOTRIJEBIO SI ISUVIŠE GRUB IZRAZ ZA MIRNE PROTESTE GRAĐANA -"NEREDI"! Neredi? Nisu to bili nikakvi neredi, već mirni protesti obespravljenih građana.
Tamam pred ramazan aBd :)
gospodine topicu, za vasu informaciju, na ovom malom prostoru zive vise od tri vjerske populacije...
ejs
NJ. Visost Papa Francesko je cool. Hocel' doci s Reneult 4 ili su ga pogurali makar do Megane? Ne, stvarno. Do sad Covo greske nema!
Dobro je vam PAPA rekao bračo katoličke vjerispovjesti, "On je izabrao Bosnu i Hercegovinu zbog njene izmiješanosti tri vjere na relativno malom prostoru", nigdje on nespominje TRI NACIJE. Vratite se korijenima svojih predaka draga bračo, SVI smo mi BOŠNJACI samo što se molimo dragom Alahu/Bogu na različit način, pročitajte samo djela uzvišenog i patriote BiH Fra Ante Kneževića.
Ista poruka važi i za braču pravoslavne vjerosipovijesti, i vi volite svoju domovinu pradjedova BOSNU i HERCOGOVINU a i BOSNA voli vas i ako ste trenutno zalutali u neku velikosrpsku ideologiju. Ali upamtite da je i vaša domovina BOSNA a i BOG stariji od bilo kojih ideoligija koje nastaju i nestaju ali BOG i BOSNA če uvijek bude tu.
Dirigente, moji prapraprapradjedovi su bili hriščani dok su istovremeno tvoji se molili kamenju i pitaj boga čemu, ja se nestidim svoje hriščanske prošlosti ali na tvoju žalost nije "pravoslavna" mada to nije bitno. Bitno je dok vi tvrdite i uporno tvrdite da je to tako i da smo mi "prodali vjeru za večeru", takvi kao ti ste prodali NACIJU za mrvice. Ja sutra mogu postanem budista, ateista, evangelista ili bilo šta drugo, vjera je privatna stvar ali Svoj ponos BOŠNJAŠTVA nedam ni za 1000 drugih carstava, BOG-BOSNA-BOSANCI ostaje pa ti se vrti koliko hočeš.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kako možeš reći tri vjere gde si to pročitao .jedna vjera jedan bog.fratare.
?