Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nepravda , pa to ti je.
ubiti sa predumisljajem dvije osobe i dobiti 11 godina zatvora !! olakotna okolnost : bio je mlad nevjerovatno,zalosno,odvratno ovo je poruka svima, zločin se isplati.. moje iskreno saučešće porodicama ubijenih, nadam se da ćete dočekati da ga stigne kazna i pravda na ovom svijetu, kad ovaj kriminalni sud to nije u stanju.
A sta bi sa onima sto su ubijali srbe?
Pa jesam li ja nesto rekao da je to ok..za koga dokazu da je kriv neka ga osude, sta ima veze ko je..a za vase komentare, mogu samo reci sreca vasa da su muslimanski zivoti tako jeftini, jer da se sudi svakom ko je ubio ne bi vas imali gdje potrpati.
Pravdic osudjen. Hahaha !
Ubio dva čovjeka i dobio 11. godina. Da nije zalosno, bilo bi smijesno.
Ironija je prezivati se Pravdić a biti osuđen! Đe je tu pravda? :))))
pa to je pravda ali slaba
tako je hamidaga :)))