Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@vjetar_sjeverni tako je! Moradoh ovako komentarisati jer ti replicirati ne mogu. Zasto ne mogu dati komentar na svojoj objavi? Napisala sam komentar, neko odgovorio i ja ne mogu napisati nista kao odgovor na to, jednostavno nece da prodje. Ovo nije prvi put. U cemu je fora???
hvala i vama ambasadore sto nam poslaste Miterana 92' i sto ste čitav rat pomagali srbe da nam pale i ruše grad
komentari iz srbije i iz manjeg entiteta su za svaku osudu, genocidaši zadnja ste rupa na sviralu. i ostati će te.
udji na klix pa ces vidjet solidarnosti
Iako organizovanjem atentata u Sarajevu Srbija je nasla kao saveznik na strani pobjednika, ali na obiljezavanju sto godisnjice zavrsetka rata u Parizu, Vucicu je odredjeno mjesto u zadnjem redu kod izlazni vrata dok je Taciju dodjeljeno pocasno mjesto izmedju Putina i Merkel na koji nacin su Francuzi izrazili svoj stav prema aktuelnom Srbiji. Nakon velikog protesta Francuzi su kao EU tradicionalni diplomati naknadno uputili kurtoazno izvinjenje.
Nama Bošnjacima je iskreno žao, mi znamo kako je kada ti gori tako važan objekat. Na žalost, svi to tako ne razumiju. Naši susjedi su likovali nad vašom tragedijom. A kako i nebi kada su oni uzrokovali i našu, njima su vatra i krv inspiracija!
12 komentar pu majku vam hostaplersku
Zahvaljujem se brojnim izrazima solidarnosti koje su uputili stanovnici Bosne i Hercegovine....ovaj ocigledno nechita klixtoris
Nema na čemu, i drugi put. Hebo ti "bosanac " mater a "hercegovac " oca. Ti i takvi su se veselili vatri sinoć.
"ambasadore" natakarim te na racku, ne postoje "bosanci i hercegovci " nego Hrvati, Srbi i muslimani, državljani jednog od dva entiteta Bosne i Hercegovine i distrikta Brčko.
@veljko333 sjedi 1- !!!!!!
Na danasnji dan 1993 hrvati ubili 116 bosnjackih civila u selu Ahmici.
Vise komentara i plakanja zbog jedne vrkve, nego o 600 srusenih dzamija. I to o crkvi, iz koje je pozivano na krtsaski rat protiv muslimana. Balije stvarno nemaju mozak. Njima je zao i kad umre onaj ko im je pobio familiju u ratu.
francuski ambasadore... molimo te da se ispravis! ne postoje hercegovci, to je kao da kazes... hrvati i dalmatinci, srbi i sumadinci... hercegovci su bosanci!!! znaci ili da klix promjeni naslov ili da se francuski ambasador izvini zbog ove nekorektne izjave...
trebo si prvo pogledati jučerašnje komentare na klixu.
Шта јој је било, неки исиловац опет пичвајз правио.?