Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno ti je na kojem si fonu kad ti Rusija pozdravlja inicijativu 🤢
Postenije bi bilo da EU kaze da su im problem zemlje sa bar 10% muslimana...
@kokolomoj Francuzki babojebac i jeste ruska pudlica!
Istjerat babojepca iz EU i natjerat' ga da prolazi "kroz faze".
Topdj@ nabolji vic dana, hahaha, prolazim neki dan pored ruske ambasade kad ono 3 km red ljudi, valjda svi hoce u rusiju, a bogami pred ovim zapadnim nikoga.... i ja se probudi sav oznojen, i znas sta sam uradio, otišao sam da pišàm 😀
@Topdjija Za tebe je Omer veličina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
EU je u egzistencijalnoj krizi. Za sada cini se nesposobna da krene u reforme. BiH treba poceti razmisljati sta da radi bez nje.
Zvali to poglavlja ili faze, svodi se na isto. Svaka država koja namjerava postati članicom EU mora uskladiti pravnu i stvarnu regulativu sa standardima EU. To najprije podrazumijeva nultu toleranciju na korupciju, vladavinu prava i poštivanje ljudskih prava. Nekim političarima odgovara sadašnje stanje, pa traže izgovore i opravdanja, kako i zaustavili put prema EU .
Postotak muslimana u Francuskoj povelik : arapska osvajanja dosla do pariskih predgradja Oni kao i Jonson imaju svi pradjedove Zidove ili Alzirce te Marokance.Inace Manu od Emmanuel, vjeruje da ce biti ubijen.Dozivio slom pa ga njegova bivsa profesorica a sadasnja zena nasavjetovala da samo interpretira njezine govore.Ona ih sve pise jer je prof francuskog.
Zahtjev Francuske nije zloban. Žele podanike i da oni više ne budu podanici USA. Ali ćeš to provući Kid Amerikanaca, znaš gdje, Makrone? Babi Mariji kroz učkur...
Sto se tice postotka muslimana,
Optimizam ljudi, optimizam. Možda smo već u petoj fazi, nisu nam još saopštili trenutni status. Sačekajmo.
Nek njemu treba drzi kisobran.
A što nam.nikad ne naprave neko glasanje za šta smo, kao što su Britanci glasali za Brexit ili ostanak u EU. Tako trebaju i nama u cijeloj BiH dat da glasamo hoćemoli ići prema EU ili prema Turskoj i Rusiji tj Kini
Realno Kina, Turska, Rusija i jesu budućnost za nas
@RundoCC realno je da trenutno nemamo buducnosti kao drzava ... ne znam sta nas drzi
kaka eu...ja ne bi nikako, pa 20 godina nas vuku za nos...mrss. doves turke ruse i kineze
Ovaj Macron je definitivno ruski igrač. Pazite samo poteze koje je odradio. Strogo protiv svog naroda, porezi, harač. EU hoće da razjeb. a Balkan ne jeb. 5%...
Hrvatska uskoro predsjeda Unijom i pomoci ce mnogo! Kratko je vrijeme, ali mislim da je hrvatski Premijer dovoljno jak i uvjerljiv diplomat da ce uvjeriti kocnicare da BiH ne smije biti na zacelju, te da Balkan zasluzuje I vise povjerenja i motivacije za jedan ljudski vid pristupanja Europskoj obitelji naroda. Komentari koji sugeriraju da FRA reagira zbog BH muslimana uopce nisu normalni… Pa, ako itko ima milijune muslimana, to su FRA i GER i najbogatije su u EU.
BiH će postati samo jedan veliki azilantski smještaj evropske unije.
U iranu poskupilo gorivo. Ljudi rade demonstracije... Ajatolah im ugasi internet.
A nek mi neko objasni u cemu je ta tolika “katastrofa” kad bi se balkan ujedinio sa rusijom turskom i kinom? Ne kontam to prepadanje bez konkretnog argumenta. Ja cvrsto vjerujem da bi nam bilo bolje nego lojava, licemjerna EU.
Govorimo o ekonomiji, biznisu, trgovini zatucani fasisticki retardu koji zivis u kamenom dobu y3b0 ti kolinda pleme ustasko.