Komentari (681)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bila, i nikada nece biti.
@argonautserb Tvoje lijevo ili moje lijevo ;)
@BHRealnost3 ...nema tvoje ili moje...glupane gleda se kako drina tece...znaci stanes uz vodu i pogledas nizvodno...a onda ti je lijeva ruka lijeva strana a desna ruka desna strana
PRIKAŽI ODGOVORE (64)
Ovdje 500 komentara na jednoj od glupljih prica na klixu, a sto nemamo sta jest, to koga boli briga. Zato i jesmo u ku*cu
imali su oni od 92-95 oruzje pa su dosli do sadasnje takozvane granice na ho-ruk. kada smo mi dosli do oruzja i kada smo poceli da cistimo onda je potpisan sporazum!
Vole i ovi da slute opasni
...neka im hadžifejzović neku pjesmu sklepa!...ono lina fo kako će ih sve pojebati!!...
50% vec jeste . 26% je Hrvatska Na preostalih 24% se prostire Velikovaznojebitibosnjacka Dzamahirija Fildzanija
Jel moguce ,da je to jos uvjek nekom nejasno ?
vidi Koste strucnjaka za statistiku .
Pozivamo RTVBiH da odgovori na ovu provokaciju tako sto ce u vremenskoj prognozi za Europu Francusku oznaciti kao "Alzir"...
SARAJEVO NIKAD NECE BITI CAPAJEBO
....francuska nikad neće biti engleska....
hehe... nema boljih karikaturista od francuza...
pa šta je tu netačno?
ovo su teski bolesnici
ionako će austro-ugarska riješiti problem...
Heh cuj pogresno? Bas mislite pogresno? E moje Bosnje sta nam se pise dok vi kahve ispijate ko gliste na suncu !!!
Čak ni ja kao Srbin ne želim ovo. Bošnjake i Hrvate u nekoj zajedničkoj državi sa Srbima može poželiti samo neprijatelje svih navedenih. RS će se kad tad izdvojiti, mada i tada nisam siguran za prisajedinjenje Srbiji.
Ja sam Bošnjak al realno , jel fakat vjeruješ da bi RS mogao nekad pa eto za 100 godina da bude država iako prema viđenom o bilo čemu moraju se sva 3 naroda složiti za Ustavne promjene? Zar vjeruješ da će bošnjaci tek tako da puste jedan dio države?
@xaris Da i da. Nije baš da neko Srbima pušta nešto, to je svakako naše. Mene realno čudi kako do sada takva inicijativa nije potekla od Bošnjaka? Skupa smo falš i ne ide nam. Bosna je od tri naroda bila, koja se ne vole i ne žele biti skupa. Računica je jasna kao dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hajmo se sekirati
Šta kažu o izetbegovicevoj i dodik ovoj namjeri da uzimaju pare iz centralne banje?
itekako oni znaju, nisu to amerikanci koji jedva znaju gdje je evropa. bosna ne smije pasti!