Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novci za Jahorinu idu u modernizaciju infrastrukture. Novci za Bjeašnicu biće usmjereni u kukanja na semafor u Lukavici!!
@Ronex https://www.klix.ba/lifestyle/putovanja/britanski-telegraph-jahorina-medju-deset-najboljih-skijalista-u-evropi/151104132 Jahorina je druga dimenzija za Bjelašnicu. Ne mogu se porediti uopšte. Da odeš i obiđeš naše lijepe planine znao bi. Nije vidikovac na Zmajevcu planina pušioničaru narglie!!
@Ronex Ne bi ti znao ni otić na Jahorinu. :D Najviše na šta si se ti popeo je komšijin ku*ac!!
racunajte da je 70% tih para pokradeno
Odlicna vijest 👏
ne treba trazit pomoc, kad nas vide kakvi smo sami daju od sebe
Kad čujem Bjelašnica povratio bi. To je ono sve sto mrzim u BiH, Sarajevski uhljebi, beskropule i SDA političari napravili sebi apartmane na najboljim mjestima gdje su trebali hoteli biti, ima jedan noviji hotel HAN vlasnika nekog hadzije u kojem nema alkohola, samo gurabije, hurmašice i kahva... imamo smisla za turizam nema govora a o infrastrukturi iz 1984 da ne pričam, a za jednu zicu sa smrznutim trosjedom(od dasaka) treba 100 minuta
Ubi nas sadaka. Zaboravili smo radit otkako su pocele poslijeratne donacije. Najbolji je manager ko uspije nesto isprosit. Stidim se.
EYOF se neće održati jer nema ko to da organizuje. Dzaba pare dajete
gracias france
@Ronex MERSI FRANCE
gracias france
znači kad počne rat tu će boraviti njihov UNPROFOR.
I opet biti skinut do koze i vezan za radare i mostove :))
Sadaka planina Bjelašnica
sramota više, samo prosimo
Neee levati! Oni će te pare popiti i pojesti.
sadaka država haha
Lets just wait and see
nedaj pare ....