Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahiragic je dokaz da je sarajevo na mentalnom dnu
@daska_za_peglanje Gole zene su uvjek posljedica nikada uzrok.
@daska_za_peglanje Šta fali gologuzim? Neka svako nosi ono što mu godi i odgovara. Ni ja ne volim bradonje u kratkim pantolama i motulje ko nindza ali opet sutim i pustim svakoga da nosi šta mu odgovara.
Cijela situacija koja se desava na UNSA i ukljucivanje i davanje medijskog prostora mediokritetu i radikalu kakav je Zahiragic je dno politicke, kulturne, medijske, i svake druge scene i sveukupnog drustva u Sarajevu, ali i cijeloj drzavi. Vrijeme je da se narod probudi. Vrijeme je da akademska zajednica djeluje. Vrijeme je za promjene.
Narod će se probuditi kad na vrbi rodi grožđe.
@sezam.susam nije ovo narod.. Ovo je stoka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zahriagaaaa dze ti je dino mentor poyyy
Moramo shvatiti da iza očiglednih pokušaja islamizacije stoje izuzetno glupi, a vrlo pohlepni ljudi u SDA stranci i IZ. Putem islamizacije oni žele nametnuti sebe i svoje familije, živjeti dobro u siromašnoj BiH, a narodu ostaviti vjeru u dobar život na onom svijetu. Nisu oni tek tako napravili stotine novih dzamija, ne organizuju oni slučajno kolektivana vjenčanja sa pokrivenim mladenkama! U tom svijetu islamizacije nema mjesta za pametne, za poštene i vrijedne.
Ma hajde ako vec hocete kodeks oblacenja onda fino svi uniforme, nema nista mimo toga ni kapa ni nikaba ni nikakvih drugih gluposti i zavrseno...
Joj ovih iz UNSA to je bagra i smeće koje je ustoličeno desetljećima tu. Čim ih vidim sa saopćenjem odmah me probode nešto kroz kičmu.
sta reci o onom momku,nemoguće da je sa vratnika a onakav isilovac
Wow, koji pritisak. Ovo je samo signal da se mediji dalje ne bave UNSA. Slijedeća tema bi bila gdje su pare i kako se vrši raspodjela sredstava u UNSA.
nije dobro za jednu tzv naciju da vidi komad ženske kože, a silovanje devetogodišnje ajše nije problem po pedofilovom bliskoistočnom bestseleru.
@fudocar jarane siluju i hodze ..malao dzuma malo fetva malo pedofilija ...gluha bukovica ..pokusaj se sjetiti jesu te pipkali u mejtefu dok su ti punili glavu glupostima ...
Ustaša sa dna kace. Takve je trebala pomlatit posle drugog svjetskog rata na Balajburgu.
sve studentice zamotat u šatorska krila, jer grehota je da se vide sexy lakat i peta.
zakoni se donose da bi se kršili u našem slučaju da se ne sprovode
Kako su zaposljavali kadar na tvsa sada placaju ceh.. nesposobnjakovica politicki podobnih zaposlenih..
SDA je najveće zlo koje je ikad zadesilo BiH, čak i veće zlo od Karadzića, Mladića i drugih zlotvora. Ovog zla zvanog SDA, Bosanci se moraju otaristi što prije dok ne bude kasno.
ma hiljadu posto si upravu ...sda je hiljade bosnjaka poslala na mezarje ili ih je potpomogla da tamo dodju prije svog vremena ...sve go klosar krezubi ..enma veceg odrona od sda ..
Da se televizija ispričava sto su studentice polugole u javnoj ustanovi!!!!!!!!
PRIČAMO O NEKIM BOTOVIMA SDP-A,DF-A,SBB-A,A OVOM TEMOM I ODBRANOM OBIČNOG NARODA KOJI DOLAZI NA PORTAL KLIX,SMO SAZNALI JAKO BITNU ČINJENICU! DA JEDINI KOJI BOTUJU SU SDA BOTOVI! NAIME U JEKU ISKAZIVANJA NEZADOVOLJSTVA ZBOG TRENUTNOG STANJA U DRŽAVI U KOJE NAS JE DOVELA KRIMINALNA SDA,BOTOVI SDA SU PRESTALI DA KOMENTARIŠU! ZAŠTO?
ZATO ŠTO SE JEDAN OD GLAVNIH PR-OVA TE ISTE SDA NEKIM SLUČAJEM NAŠAO NA 15.MJESTU LISTE SDA U KANTONU SARAJEVO TE JE ODLUČIO DA SAMO RADI NA SVOJOJ PROMOCIJI I ODBRANI U SLUČAJU DA PRI AGRESIVNOM MARKETINGU DOĐE DO KONTRAEFEKATA! TAKO JE HARIS ZAHIRAGIĆ UZ SVOJU DRUŽINU U SASTAVU ADNAN ZAHIRAGIĆ,ELMA TURČALO,TARIK BAHTO,NEJRA ČENGIĆ U JEDNOJ SOPSTVENOJ ODBRANI SLUČAJNO RAZOTKRIO SEBE U VIDU NIKA ALPHAQMEGABOSNIA!
Zahiragic papak da veceg nema. Prasac
ja predlažem da djevojke i mlađe gospođe organiziraju proteste. naravno polugole :)))