Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSANSKO HERCEGOVAĆKI HEROJI znaći i srbima i hrvatima su ovi heroji ..zaniljivo baš me zanima kako bi muslimani reagirali da dodik iskopa nekog četnika i rekne to je bosanskohercegovački heroji ili nadjemo nekog ustašu ,, iskreno poštujem sve mrtve al s ovakim podjebavanjem drugi naroda ovde nikad neće bit napredka
EVO I DESETOG, SDA MINISTAR BORAČKI BUKVAREVIĆ. Dok su oni ginuli, ministar borački se ko Ejupe daj mi Ganića brinuo kako da RIJEŠI SVOJE STAMBENO PITANJE !! TO je onaj koji je endavno izašao borcima i rekao u ime mene stranke anroda i MMF: KO VAS HEBE. TUžilšatvo istražuje ministra. http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=36931
Rahmet vam dusi heroji nasi
O herojima Bosne, treba djeca da uce u skolama. Nije dovoljno slike na zid polijepiti i na taj nacin pocast odati. Jos jednom neka vam je vjecan rahmet i hvala.
da... nekad se ginulo za ovu zemlju...
Talijan :)
meni ovo liči na potjernice iz kaubojskih filmova.
Trebao je ovdje biti i Zaim Imamovic i Mehmed Alagic . Ako se racuna ono sto je uradjeno ,onda Alagicu ne moze niko pera odbiti .Mada , naravno ne umanjujem doprinos svih ovih ljudi . Svi su oni zasluzeno na ovim panoima . Pogotovo Zajko i Nanic , Sehovica poznajem i ne bih o njemu . Za ove ostale sam cuo sve u superlativu ,tako da sve je ok .Nek im je vjecni rahmet .
Ako je postavka u ministarstvu, onda ovi heroji sa kojima lamentiraju, trebaju da budu paravan za najveca primanja funkcionera u vlasti u cijelom okruzenju, a pored toga sa najvecim brojem prosjaka i najvecom korupcijom.