Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvinite Hrvati i Srbi što smo protjerali vas 200 000 ne-muslimana samo iz Sarajeva, a još toliko smo naših bivših komšija i susjeda prognali i iz Središnje Bosne, oteli vašu zemlju i imovinu, te ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slijepo pratili Alijinu deklaraciju, pogriješili smo što smo ratovali protiv dojučerašnjih komšija i susjeda, a prigrili bliskoistočnu braću kao svoje, samo zato što su naše vjere. izvinite u ime svih Bošnjaka i stidim se svega toga! Izvinite braćo još jednom i nadam se da će jednom zauvijek mir doći na ove prostore i da ćemo svi mi muslimani i suniti i šiti i derviši živjeti u jednoj jedinoj lsIamskoj zajednici zajedno sa drugim manjinama, tj. vama ne-muslimanima, koji će uredno davati harač i biće im dopušteno da žive na našoj zemlji i da će BiH pomoći za odštetu nanesenu vašim narodima! Maksuz sellam Srbima, Hrvatima i ostalima!
Znaci dosao si sa okupatorom. Dakle, pravi si Turcin. Dobro rece onaj vas efendija -tesko vas je razlikovat. Fakat ste isti. Hajde se raspitaj za Vrhbosnu sine ili, jos bolje, za Aqua Terme, pa mozda negdje usput naletis i na moju familiju. Ime ces joj naci u povijesnim knjigama i istoka i zapada. Doduse na istoku pod serijom negativaca, al' sta's ne moze se svakom ugoditi. Nego ne odgovori ti meni adano moje, je si li poselamio u centrali i u cijem si ti stanu ili kuci. Kako ti je predak otimao onda, tako i ti nastavio familijarnu tradiciju. Dakle, u cijoj si kuci ili stanu? Upitaj Ganica u cijem je on. I njegovi su dosli tu negdje kad i tvoji, a mozda se i znate. Isto vam je ponasanje. Niste odmakli od plemenskog nivoa. Tek ste pola koraka od divljaka. Dobro ti je covjek i rekao. Vas treba ograditi zidom, onim judejskim. Vize su dobar prvi korak na tom putu.
Imam jači argument. Tvoju nesposobnost da se izraziš, priznaš da si nacionalist i vrijeđanje bez razloga koje imanentno potkrepljuje svaku prethodno napisanu riječ. Očito te boli.
BiH je isto zemlja Roma, naravo da trebaju biti obrazovani kao i svi ostali gradzani. Sve inicijacije koje promovisu to podrzavam.
Kaloše? hahahahaha Sorry papak, moji nose isključivo cipele još otkad se moj čukun-čukun-čukun dedo doselio u Sarajevo neke 1630., znaš, onomad dok je tvoje barbarsko pleme jo obitavalo s onu stranu Karpata ;-) Moj ti sirogojno paljansko, koji si ti kreten :)
Alija naravno nikad nije spomenuo nikakve kašike, samim tim ni zlatne, o tome još samo i jedino glupavi če.talji i njihova sdp braća iz Sarajeva palamude, al šta će jadovi, tako im reklO. A evo odakle Senadu Avdiću ideja da izmisli tu priču u SB cca '98 - ovome su se Jugoslovenčići kočili od smEha i govorili 'ko im je.be m.ater ustaš.ku'' dok je ma.sakriran Vukovar: http://www.youtube.com/watch?v=Y5g8YifGqiA Ma.ma.ru vam če.tničko-udb.a.šku, jedino na smr.dljivom klixu i možete svoj sm.rdljivi trag ostavljat
SluĆajni se omaklo, imaš kakav jači argument, jadniče?
eto, ja imam vremena da se bavim fotografijom, i šta sad? Dobro ti rekao onaj iznad.......
Nije ti on obecao zlatne kasike! U cije li si se ti uvalio papak? Obrisi kalose, kajmak ti curi iz dzepova. Hajde adano poselami ti u centrali lagHano. Jadan si ti kad ni na hadz ne mozes bez vize, a uskoro ni iz tramvaja, znas ono...prva, druga, RS?
Da si bar dogur'o do sedmog osnovne znao bi da se ne piše "slućajni" nego "slučajni".
'ta će romi?!
Oj krmovlašino, kakve veze imaju Bošnjaci s tim što vas je Momčilo odveo iz Sarajeva koje ste prethodno 1500 dana razarali, uz rečenicu 'i grobove svojih mrtvih iskopajte i ponesite'? Uzaludna glupava genocidaška iz.drkotino
Gluplji komentar odavno nisam pročitao, bravo genijalac, sve si skonto ;-) HAHAHAHAHAHAHAHAHA KONJINO!
p.s. nauči pisati seljačiću rumeni pa onda pričaj o kulturi, j.e.bo li ti fašista tito oca dezertera
nek si ti džumu spomenuo i dijasporu bez koje bi pola države skapavalo od gladi, slinavi fašizoidni/komunoidni mrzilački hemoroidu