Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Sarajevo
@SDPBotina puko si ko kurton svoga oca kad te je slucajno naprvio
To jedino moze biti hvala nekom domaru koji je upalio rasvjetu i njemu svaka cast...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Držite se italijanski prijatelji. Uz vas smo. Forza Italia!
Kaže Skaka "svi smo mi uz Irski narod u ovim teškim trenutcima"
FORZA ITALIA!
Hvala Italia za svu vašu, ogromnu pomoć u vrijeme rata. Sarajevo jeste prijatelj Italije i podrška u teškim trenucima i danima po Italiju.
Ma sta je izlazes hahahahah mozda ce za tri dana kod nas gora situacija biti😂😂😂😂😂😂😂mi se trenutno nalazimo kao drzava rizika u ovih 15 dana,za drzavu BIH od Petka nastaje 15 kriticnih dana,to svim gradjanima BiH treba da je jasno ili cemo se izvuci ili smo ga da izvinete fumare.
A Kina i Iran ?
Svaka cast,treba uvjek i u svakom slucaju solidarisati sa talijanima,kad god ih ovakvo nesto pogodi,oni su jedni od najhumanijih ljudi generalno iako i medju njima ima olosa svakva,ali su uvjek spremni svima pomoci
Pretpostavljam da su boje španske i francuske zastave u pripremi? Ili i oni moraju prvo izaći na balkon i zapjevati da bi imali taj privilegij da im zastava osvane na vijećnici?
naravno. Mi pripadamo Evropi
A niko se s kinezima ne solidarise 😯 a svi tipkamo na njihovim telefooonima
🇹🇼🇹🇼🇹🇼
Kaže Skaka "ne daj se, Irska" Šalu na stranu, odličan potez 👍
forza Espanaaaa. napisao je Skaka na svom profilu
nedaj se Francesco Brotti
Prema italijanskoj tekstilnoj državi se ne trab biti solidaran, samo prema narodu koji tamo živi. Ai i sa stotinama hiljada kineskih radnika bez papira u njihovoj modnoj industriji, koji su sad strašno bolesni a da nigdje ninsu registrovani. Neki kažu da samo u regionu Milana živi i radi 50000 kineskih državljana. Danju šiju a noću ispod šivaće mašine spavaju. Zbog njih šalje kina avione i doktore. Italija nesmije svojim ljudima to reći jer su im kinezi uzeli posao.
Grebali vas talijani,pa uduplajte boje....
Prvaci smo svijeta u pušenju qrca zapadnjacima. Doveli smo ove patetične fore do savršenstva.
Bravo Sarajevoooooooo