Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast omladino. Samo naprijed.
Bravo za mlade, samo tako nastavite.
Bravo za mlade SBBa! Akcija za svaku pohvalu! 🍀🍀🍀
Trebamo biti ponosni na ovakve ljude.Sve su to mladi,obrazovani i odgojeni ljudi
Svaka čast omladini SBB-a. Oni su ponos i dika nase drzave
Svaka cast za FM SBB HNK
to je sustina i car ramazana, pomagati drugima
bravo mladi
bravo sbb
svaka cast
Za svaku pohvalu. Bravo 👏
Bravo mladi SBB-a Mostar! Respect!
Svaka cast mladi SBB-Mostar na humanom gestu!! Nazalost mnogi zaboravljaju da smo prije par decenija bili takodjer ovisni od tudje pomoci i koliko nam je znacila ta pomoc! Na pravi nacin pokazujete sustinu Ramazana!
dok clanovi FOM-a drugih partija se kunu Allahom da ce preimenovati ulicu Masala Tita, drugi rade konkretne stvari da poboljsaju zivot ljudi u svojoj okolini, aferim djeco! i svaka cast za SBB!
Svaka cast omladino.
Cemu hejt na plemenit gest? Izgleda da su bakirovi zaboravili kako je to biti gladan i bez krova nad glavom... Ups.. pa nisu nikad ni osjetili... “jedna vreca mom bakiru”... da je srece svi bi se ujedinili i pomogli.. Svaka cast za omladinu, pozdrav za internet ratnike plemena zelenog
Svaka cast ljudima koji su ovo iskoristili da krenu pljuvati na Fahrudina i SBB. To pokazuje koliko nisko padate u situacijama kada treba da pokazemo solidarnost. Bravo za mlade ljude i da jos ovakvih bude. A ovima na njihovu sramotu neka idu ovi jako losi pokusaji za koje su placeni.