Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naša stranka najbolja od ljevice za sad
SPUS je uradio više za studente nego vaša čitava stranka.Zaboravili ste izgleda zakon koji je kreirao SPUS ljetos i koji je pomogao ogromnom broju studenata.
Mislis na onaj zakon gdje je receno da se ne odrzavaju ispiti i nastava dok je dzuma namaz? To nam je bio stvarno jedan od "krucijalnih" problema u visokom obrazovanju...
I SDA i Nasa stranka rade protiv BiH, ovo je pokusaj skupljanja glasova kvazi elitistickom glasackom tijelu. Zapamtite sta SDA vec 30 godina radi svoj narod drzi u logoru. A nasa stranka kandiduje jos jednog clana za predsjednistvo iz Hrvatskog naroda da bi odmogla Komsicu a pomogla Covicu.
Uopste se ove dvije stranke ne mogu spomenuti u istom kontekstu...
@MCCCLXXVII hoces da kazesda nisam u pravu za ovo? Liberali i ultradesnicari su najveci izdajnici gradjana i svega normalnog svugdje na svijetu. Slazem se da nema gorih od SDA ali da je NS izdajnicka to je cinjenica to svako normalan zna vidjeti i izanalizirati od njenog osnivanja.