Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sudeci po lajkovima ove godine nasa stranka ce imati najbolje rezultate ikada. možda će moci i formirati vlast ako i ostale gradjanse stranke ostvare dobre rezultate. imaju moj glas, ne zbog ovoga nego inace njihov rad je ozbiljan, rade kao prava opozicije. nije samo da kritikuju, nego i nude rjesenja
Lik se vjerovatno druzio sa nekim ljudima koji su gulenovci i zato je upao u oko sluzbama...naivni bosnjo ode u svijet i sjedi i placi ... kao da zive na marsu pa ne vide kakve su prilike tamo..da su gulenovci zlo to je definitivno... to je politika koju vode strane sile a gulen je izvodjac radova... Momka treba izvuci posebno jer vjerujem da je nevin, valjda ce ona budala bakir reagovati, kod druga mu erde. .
koji ulaze u srbiju a kod nas drzi mitinge i tjera Sarajevo da gradi projekat Sanu od Bg do Sa...
Kako te nije stid?To je babo nas erdogan!Ko ti donira hefticno iftare?Ko ti salje selame?Izdajico, hebalo te i hiljadu bosanskih studenata ako treba za babu!
Student je sve imao dzabe samo da radi za Gulena ,,,sad mu negine zatvor
Sad se brinete i gdje je Gulenovac,tamo je gdje treba da bude vjerovatno, Nasa stranka ili Srbska stranka bolje reci misli na nekoga auuuu😁 sto ne mislite na nase ljude ovdje ? Turska vam je i u Turskoj problem?
Studirao tamo, zna da je uhapseno more ljudi koji su imali tu aplikaciju na telefonu i opet mu stoji instalirana. Sta to znaci, normalno da ima veze s gulenovcima. Neka se ispita pa cemo vidjeti je li kriv ili ne.
Većina komentara Naše Stranke je pokušaj ismijavanja bošnjačke politike kao nemoćne, pogrešne i neuspješnje a nikad se ne usude kritikovati ostale torove koji objektivno koče svaki napredak u BiH. Samo su im krive "balije" u politici a četnici i ustaše nikad...Jad i čemer od neljudi
ubiti selmira mesetovica odmah
Ovog sam ebo usta
Sa Našom strankom nema šale. Oni se odmah uslikaju i objave.
Molim da ova stranka preimenuje svoje ime u Incijativa Stranka.
Sad kad za par dana osvane Marinkova slika sa kakvim krvolokom SIS-a. Većih palamudana od Naše stranke nema
Ako SDA osvoji svako pljuvanje Erdogana na fejsbuku ce biti kaznjeno deportacijom u turski zatvor pa vi vidite s kim se igrate
Kombi stranka
..jeko ovaj papak??