Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta zna jadan Forto on nema veze s vezom,, izlevatit će ga ko zadnju budalu,, dok on skonta šta ovi iz SNSD-a i HDZ-a rade bit će kasno
Znao si ti Mehmedoviću da je tvoja stranka dala te prostorije , dakle one već postoje. Sada spinuješ i praviš se nevješt , ko biva to ranije nije postojalo.
Ako iko rasturi drzavu to ce biti ovi naguzni. Gdje god treba samo okrenu guzicu i prime ga da bi ostali u vlasti.
Forto je gospodin. Naravno da treba relaksirati odnose, ali isto tako jasno reci gdje su crvene linije. Apsolutno sam siguran da Forto nece napraviti nista na stetu BIH bez obzira na sve ove spinove. Znamo mi ko nas je zavalio u proteklih 30 godina.
hahahahaha grohotom se smijem
Treba samo relaksirati odnose!!!!!
Podjelite vi sve U i OKO ove države......
vise vjerujem dodiku nego susaramljenom fortici"
Sve nam je podijeljeno, hvala rahmetli Aliji.