Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za takve stvari Forto daje se ostavka. Zna se gdje se prima vakcina u kojim ustanovama i na koji nacin. Privatizirati zgradu vlade je neumjesno.
Lopovi kao i oni prije njih !!!
Kako frajer laze. Prvo izmedju americke i kineske vakcine, odlucili su da uzmu vakcinu onkoloskim pacijentima tj. Pfizer. A onda fol nisu se htjeli vakcinisati u martu jer je bilo malo vakcina pa su odlucili dva mjeseca kasnije. Opet laz. Samo su sacekali da dodje Pfizer jer je u martu bilo samo Astra Zeneca. OSTAVKA !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najveća je greška što ste vi uopšte dobili vlast u najvećem kantonu. Pokazali ste koliko znate odnosno ne zmate. Tuga, jad i čemer!
Najvećem kantonu se odnosi - najviše prihoda i najviše stanovnika - mala greška u izražavanju.
Lopovi kao i ovi prije njih
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A sta je sa Tanovicem koji je vakcinisao svoje zaposlenike u privatnoj ordinaciji
Pogriješili jeste ali je to neuporedivo sa vakcinacijama sda ministara u srbiji
Svo vrijeme sam navijao za Vas i bio na vasoj strani ali ovo je sramotno sto ste uradili Forto !!! Niste vi nista bitniji od obicnog naroda i ako ste za sebe izabrali Pfizer omogucite je i nama obicnim smrtnicima !!!
VAKCINA = SAMOUBISTVO Sad se fino JAVNO REVAKCINIŠITE, ali vakcinom, ne fiziološkom otopinom, pa da se vas riješimo bez izbora
OSTAVKA!!!
Ne vjerujemo vam više ništa, možda ste svi primili fiziološku otopinu, a narodu ćete dati nešto drugo. Trebaju da dopuste, a ni stručnjaci ne znaju šta je u vakcinama.
Najžalosnije je to što svakim danom postaje sve jasnije da u BiH nema kvalitetne alternative dosadašnjoj vlasti. Jasno mi je da su Fortići mladi, neiskusni, ne znaju (i za sve to im treba i data im je prilika da nauče), ali zašto su toliko naivni i glupi?!
Vranić određuje prioritete. Pa nek vam vlada sad razgoni po objektima a inspektori će iz fotelja raditi "Online".
Mrš !
Sramota birate vakcinu koju cete primiti i to na radnom mjestu, a ljudi stoje u redovima na Zetri...Sramota !!!
Znaci mogli ste birati i izabrali ste Pfizer.Dozvolite i gradjanima mogucnost izbora pa ce biti veci broj vakcinisanih.Sram vas bilo ...vi se vakcinisete na radnom mjestu, a penzioneri cekaju u redu na Zetri...pokazali ste svoje pravo lice i nadam se da cete prije sljedecih izbora otici sa pozicija...Sramota !!!
Bitno da ste mogli birati, naravno odabrali Pfizer.
Ne zna gdje je i koliko šupalj.
Jadna nam je opozicija. Ako nam nije bilo do sada, treba nam biti jasno da u BiH ne postoji politicka opcija kojoj su građani prioritet. To je bajka. Naucna fantastika. Ovdje je politika iskljucivo biznis.
Nekad mi je ova pjesma bila simpaticna, sad me rasplace. https://youtu.be/EZkK_p18Pmo