Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Forto, samo da se ovo sada ne okrene protiv tebe i Vlade. Radite izvanredno posao.
forto me poztivno iznenadio , svaka mu čast
@danbrown svaka cast forto ciata si,.legdna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dajte šta je Zineta predložila a šta stranka traži, pa da uporedimo i vidimo čiji je gdje
@Uragan sta je radila SDA zadnjih 25 godina??????????
Zena nije politicarka, a politika moze da bude nezgodna stvar, zavisi na kojoj si strani. SDA vrsi ozbiljne pritiske na sve koji nisu njihov kadar, cak udaraju i na njihove porodice i ako nisi dovoljno hrabar ili finansijski neovisan onda se moras povlaciti i igrati po pravilima koja jaci namecu. Zineta nije racunala na ozbiljne pritiske od strane SDA sa kojim ce se morati suocavati, jer milijarda je u pitanju, a i neda Sebija Medicinski fakultet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sestorka na nivou KS uveliko gubi sve poluge vlasti zbog cinjenice da su se lazno predstavili i kao gradjanska opcija i kao ljevicari i kao pro-bosanska opcija. Sve su slagali zahvaljuci podmuklom podrivanju Pedje Kojovica koji je razorio bIH blok ucjenom i izbacio iz te potencijalne koalicije i druge pro-bosanske male stranke. Pokazao se kao zagovornik ideje Cvetkovic-Macek ili tacnije Milosevic-Tudjman raznim podmuklim podvalama i spinovima.
Ova ministrica nije ni bila za ove pozicije. Treba neko madzi sa stavom da dodje.
SDAje od KS napravila Las Vegas za ostale dijelove BiH, ove kucke medjunarodne zajednice pored lopovluka i gafova je pokazala da je samo SDA moze formirati ozbiljne projekte.
Kurticu mi neznamo kako budjet nastaje ali znam kako NESTAJE TU STE MAHERI
Forto za tebe i tvoju vladu nije mijesto u kantonu nego pravo Bijelašnica vi do sada sem smijena nista ñiste uradili
Sta ces bolan ti razgovarat zena je za tebe doktor nauka
Ti moraš kako ti Dino kaže. To više i ptice na grani znaju
Hajde ti u zasluzenu penziju.Sto se hvatas kola kada ne znas igrati
O mrtvima samo najbolje!
kakav si ti idiot ?
Jedina osoba koja je visoko moralna je ministrica koja nije željela da radi po diktatu. Da vidimo ko je jos moralan da podnese ostavku.?
Aaa, što vas jebe Forto. Niste navikli na normalnog čovjeka na ovoj poziciji. A što bi Forto dao ostavku, niti je doveo ženu, niti je na prijedlog njegove stranke imenovana. Gdja Bogunić je povukla izuzetno moralan potez, a Forto , ako je pametan, neće prihvatiti ostavku.
Ali jeste slagao da nije trazio pausal,pokusao dati vukasovicki 200000,kumu konakovica 10000.Ne jebe Fortonikoga,niti onto moze,ali jebe njega konakovic.Nadpremijer jebe podpremijera.Nisi valjda toliko glup da ne kontas?
Ostavka cijele vlade traže gradjani kantona
Eno tegletija dao ostavku!!! Šalalala
Otjerali ste zenu