Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobrinite se malo i za ovaj napaćeni narod koji sve lošije živi .Samo bi se slikali i davali izjave neradnici.Bosna osta pusta kao da je i kod nas neka vrsta rata.
hoću da budem švabo !!!!!!!!!!!
Od Ruskog,Srpskog,Titoističkog fašizma...najblaži i najpodnošljiviji je bio Švapski .
Ti si fasizam.
Prva judenfrei država u Evropi Srbija proglašena na današnji dan!
ti si pobjegao u ratu, nisi branio mene kad sam kao dijete išao u školu pod granatama
Tebe nece niko dirati ti svakako nisi bošnjak.
Da mi je platu da dobijam danas ovde odajem počast sutra ondje ,reko ovo reko ono ...
Poznati se da ste dizali ustanke protiv fasista. Trenutno se ne mogu setiti nijednog, ali verujem da je bilo posto se jako uspinjete da sebe prikazete kao najvecim borcima protiv fasizma. Ide zima za pola godine, a onda cemo da cujemo koliko ste ustrajni da sudite nesto sto vas se nimalo ne tice. Nadam se dacete imati hrabrosti da objasnite svojim gradjanima kako ste vodili odgovornu politiku, dok se isti budu grejali na struju.
i smrt rusizmu