Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bazen Lane Pudar likes this
Potrebno je da postignemo svjetska čuda da dijete trenira skijanje na suhom da bi političari onda se pojavili i obećavali vile i kule, mrš tamo ovo su krvopije ovi političari samo se šlepaju na tuđe uspjehe jer svojih nemaju, kako vas nije sram imatel obraza ikako...ja da sam roditelj ja bi izričito zabranio slikanje sa mojim djetetom ovim gubama što kupe političke poene šarenim lažama
Ovaj još uvijek misli da je premijer kantona Sarajevo. Forto probudi se i radi ono što je u nadležnosti tvog ministarstva. Ne snalazis se bas najbolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ono ce nesto napravit
Haj pričajte šta ste napravili a ne šta ćete napraviti, jer ne napravite ništa
Sto laze izdajica i petokolonas! Kupi poene!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ne jedi feces Forto! Kakve su ti to predizborne fore? Jos samo ne kazes asfaltiracemo. Valjda se podrazumijeva da vlast radi neke stvari a da ne spominje to kao predizborni trik. Čuj napravicemo. To je kao da pekar svako jutro izađe ns ulicu i urla kako ce ispeci kifle i kruh
Ne pravi ti ništa, molim te.
Kaže lik samo sedam dana nakon što je otkazana prva poslijeratna trka svjetskog prvenstva na istoj toj Bjelašnici.
A dokle si sa cestom strave i užasa oko Šćepan Polja
E bas ce on napraviti, treba Bjelasnicu prilagoditi onome sto zasluzuje Sarajevo, a ne jedna osoba
Bazen pravite 4 godine, za stazu ce vam trebati 44 🤮
Forto siso!
Mora da hoćete. Kao i obično sve ostane na priči. Niste u stanju vratiti planini ono što je bila prije rata. Takve planine niti jednog održanog slaloma, a ni spusta.
Reče čovjek koji nije marke dao da pogura djevojku i koji je kampanju gradio pljucajući Ibru Berila! Ali eto počni sa Igmanom, tamo se još rat nije završio!
Nemojte ništa bolje ovako. Mislio sam da su ovi bogalji iz sda najgori. Sta ste uradili, osim sto se slikate i kitite tuđim uspjesima. Šteti svaka čast, jedino što je vidljivo do sad.
Ma sram te bilo Forto,dzubre jedno!Sto to nisi rekao prije par dana,populisticko smece!Obraz si ostavio kod kuce,jelda?Kako si pozurio da se okitis tudjim uspjehom
Kakvo licemjerje, samo ne dirajte Lanu a ni Elvedinu! shuge shugave
Pravite evo pet godina,hebo vas otac mrtvi samo apartmane gore i ruglo ste napravili od one Bjelasnice.
Sve naopako. Prvo rezultati pa onda uslovi...i kada odu negdje drugo onda ''izdajnici,pi...e'''
Fala mrljavom Forti što je Elvedina pobijedila.