Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee vivi ove u prvom redu u minjaku i ružnim štiklama. Isto free p..n. tube video
Jos nam samo to treba.Spalionica.Da se lakse mogu zlocini zataskati.Zlocini koje sprovode zlocinacke firme RAD I LOKOM nad neduznim zivotinjama.Da zemlja u Smiljevicima moze govoriti kakve bi uzase ispricala.Dabogda RADU I LOKOMU I POJEDINIM POLITICARIMA SMILJEVICI GROBNICA BILA.
LJUDI, kao sto svi znamo EDIN FORTO je 1972 godiste i on je 1992 bio punoljetan,pa samim time i vojni obaveznik. Medjutim,dok su se mladi momci dobrovoljno i cak maloljetni javljali u Armiju BIH i MUP, EDIN FORTO se kao kukavica spakovao i pobjegao u SAD i bio dezerter,kako se ne bi borio za nezavisnu drzavu BiH i odbranu naseg Bosnjackog naroda od unistenja.Tako je on indirektno i pasivno podrzavao srpsku agresiju na BiH i nas narod. EDIN FORTO je dezerter, kukavica, lopov i lazov.
pa šta ako je, sigurno nije jedini. Svi mi koji smo ostali hiljadu puta smo poželjeli da smo otišli, jezike naučili i sl.. Nemoj bezveze trolat čovjeka..
PausalForto podnesi ostavku, iz moralnih i etickih razloga, narod to trazi i ocekuje od tebe, jer si javno slagao i javno si cak to i priznao da si lagao. Za takav nemoralan postupak se svugdje u svijetu podnosi ostavka. Niko ne zeli lazljivog Premijera u Kantonu Sarajevo, jer sada ti vise niko nista nece vjerovati, jer si uhvacen u lazi, prevari i obamni naroda i jos si sam to priznao. Neopoziva OSTAVKA ti je jedino moralno i eticko rjesenje za takvu bruku i sramotu, kakva spalionica!
SDOoOA šuti majke ti
Ne mozete kupiti par trolejbusa bez uzimanja kredita a hocete neku spalionu. A ni ona vamnece proci dobit ce te masovne proteste od ljudi koji tamo zive isto kao sto se zale ovi u smiljevicima
jeste skupo al je dugorocno odlicna investicija
Ugusices nam Sarajlije Fortooooooo ...
Koliko ces jos biti premijer ublehasu i potrcko Vojvode Kojovics????