Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federacija da izdrzaje BHRT. Dobar ovaj nametnutu. Haj sto otvoreno radi za HDZ vec sad radi i za RS. Fuj
Bht je državna televizija normalno da neće r.s plaćati
"Abel Baltić je zaposlio suprugu ministra Nerina Dizdara i dodjeljivao je poslove firmi čiji je vlasnik prijatelj federalnog premijera @niksicN "
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
4 miliona BHT i isto toliko za Rtrs koja i danas siri gebelsovsku propagandu protiv bosnjaka i negira genocid. Pride sto 80% ovih sredstava se od Bosnjaka prikupi. Edin Forto je izdajnik i idiot, valjda je to vise svakom slijepcu jasno
"Abel Baltić je zaposlio suprugu ministra Nerina Dizdara i dodjeljivao je poslove firmi čiji je vlasnik prijatelj federalnog premijera @niksicN "
sta je sa mladima i subvencijom????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek ste vi bacili 4 milionceka, a to sto nam se ljudi ubijaju i sto svi trebamo neku strucnu pomoc pa da na to novac ide to nikom nista. Bitno je da jedna televizija koja se urusava od 84-e dobije koji milioncek.
Svaka cast drzavo, 4mil za uhljebare koji nista ne rade!!! Ne bi me cudilo da jos nesto skontaju da nam se svima odbija od plate za pretplatu. Ovo fakat nije OK. Za te pare radije napravite novi servis koji ce imati nesto konkretno prikazati a ne da gledam cerilicu i svojekakve gluposti u SD rezoluciji!
Hebala vas BHRT i ti uhljupi sto primaju platu nizasta.Bolje da ste dali po 100KM demobilisanim borcima ili socijalnim slucajevima.Fuj osjecaj za pravdu nula, na sljedecim izborima idete u nepovrat,insallah.
Kako ce ova Nasa Stranka da zakuca nulu iduce izbore.
@majaba124 covicev usraski sendvicaru popusicete vi racku na izborima jedva cekam mamicu ti usrasku j...m
Kako trojka pravi kompromise na racun bosnjaka, nase pare da Rtrs i Drzavnom servisu gdje se za Armiju BiH kaze TZV
Ovo je drzavna vlada! Normalno da drzavna vlada daje 4 miliona za drzavnu tv! Pohvalno je da drzavna vlade daje po 3 miliona federalnoj i tvrs! Apsolutno ne vidim nista lose u tome. Po pitanju dugova, svi dugovi se rjesavaju na sudu! Bujrum na sud !
Idemo li na Euroviziju?
Karamehmedović nagrađen za opstrukciju FTV. Aferim.
80 % državnog budžeta i Federalnog pune Bošnjaci, tako da je preko 3 miliona za BHRT iz novcanika Bošnjaka
Kao prvo, barataš sa proizvoljnim i netačnim brojkama, a kao drugo ako i jeste tako jednostavno se odcjepite od RS i neće više biti tog problema.