Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, makar nešto, SDA za sve ove godine nije nikad ništa korisno uradila
@MajkaTereza -Ali ce vjecno vladati SDA...
Mojne tisra Forto,lahko je tebi dizati svijest,dok je narod ratovao ti si se skolovao i sada beres plodove tog naroda,licno sam dosao skoro kod covjeka,koi nema sta naloziti,zena mu uze starije farmerke i zapali ih u sporetu,nisam znao da moze a moze kafa je prokuhala na jednim farmerkama,narod lozi auto i sve druge gume,koze,plastiku,za rome nema vise nista,to je sustina savjesti glumcu sa Pala...
Cika Forto moze li se kako nabaviti Preciscivac zraka za cijelo Sarajevo .... ili da ga Vlada prizvede ..
Mislite prOćišćivača zraka
Ovo me podsjeca na na ono kad su u devastiranom vrticu na grbavici iza rata bili cigani pa nagomilali hrpu smeca pa onda zvali televiziju 99 da se zale kako ce im izbiti zaraza. E slicno je i sa zrakom u Sarajevu.
Treba što više zagađivati, a onima koji žele čisti zrak dobro im naplatiti filtere, maske itd. Što bi ugradili jedan filter na dimnjak kad može 150000 maski.
Forto bolje vlade u BiH poslije rata nije bilo niti ce je do novih izbora biti BRAVO
Ocekujemo cist zrak iduce zime. Ova nova vlast se ponasa kao da ima rjesenje, nek ga sprovedu u djelo. Lp
Koji pomak!
Obećao grad, sve spalo na vrtić.
Cuj policijskim sluzbenicima 😂😂😂 Da li si ti lud ili se pravis lud. Sta je sa ljudima uposlenim u komunalnom? Forto opet prodajes maglu ali ne ide to tako.
@googleuserbot Sto mi to pucas minus, jel to ne vjerujes svojima?