Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod mene u ulazu ima 10 mudonja koji mogu konju rep iscupat. Ja i stari izadjemo, jedan invalid drugi 75g. pa pomalo, a oni smekaju s prozora. Dobro je turkovicka rekla. Narod razmazen i bezobrazan.
Bravo za komentar. Narod je itekako razmazen i bezobrazan. Ako narod ne zeli nista da radi za zajednicu, zasto se onda cuditi kada politicari gledaju samo sebe i nista ne rade za narod.
U mojoj ulici 3 covjeka ciste snijeg ostali spavaju...A svi bi do svojih kuca autom
Forto hoce da je pametan.Citav zivot i cistimo svoje avlije i ispred svojih vrata.
Forto cist ulice nemoj suplje. Palo pet sest pahuljica a tebi Sarajevo zatrpano.
Sarajlije su za vas glasali. ... Neka čiste....ja se jedva dočep'o grada...
Edine, trebamo li i ulice pokraj zgrada ocistiti, jer te tvoje 43 grtalice, ne znamo gdje čiste, možda su u oni zapale nigdje, ili su otišle prema Bjelašnici, da možete bezbrižno doći do apartmana..
ko ga voli u kuci mu pado!
Forti gitara , narodu lopate ... A šta drugo očekivati ...
Jel oni tebe lazu ili ti nas? Sve su sinoc vec trebali posuti i pripremiti za danas. A samo je par grtalica radilo provjereno
bice ti nas lazes.
Ja sam taxista od 6 jutros do 10 sam na ulici vidio samo jednu grtalicu ! Sram da vas bude !
Odakle je ljankase možda je i dovoljno 43 vozila!! Kakav degen kao da mu je Foodil babo
Batali to komunalvi trebaju pahulje u letu uklanjat s ceste. Novokomponovane Sarajlije nisu navikle po snijegu gaziti kod njih to po selima nije bilo.
U naslovu su skrenuli s problema, prosao sam 4 ulice i nisu bile ociscene u 12:00. Sigurno necu izaci i cistiti glavne saobracajnice.
Ispred svoje kuće moraš očistiti snijeg, pokositi travu,popraviti crijep itd.U zgradama i stanovima glumite gospodu za par maraka a najviše pekare grad Bacate smeće sa prozora, pored kontejnera.Obucite se i marš na pos'o.
I sad bi mi trebali ocistiti ispred zgrada da ovi sto dolaze na kafu i lezihljebarenje mogu parkirati fino na ocisceno.
ti samo nemoj.
Krenem danas u prestolnicu, zaglavio na Kobiljoj glavi, sve blokirano, nista nije ocisceno ni posutu, zovnem policiju. Okrenem ma Stup, ulaz u grad katastrofa, kod Nedzaroca sve zakrceno. Okrenem i kuci. Forto lazove!
Neka te na selu, ne znam ni gdje si krenuo po ovakvom vremenu, kada ocito ti nije bilo nista toliko vazno, sam tako kazes.
neka te ziv ti nama bio tamo odakle si.
gledaj neznalica što voze i sa maglenkama i sa kratkim svjetlima zajedno upaljenim. zašto???