Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrš ništarijo, blokirali ste čitav grad.
sahranit ćemo vas na izborima vjeruj mi.
Difovcu spomenik dignite i zlatnim kravatama
Glasajte opet grad zatvoren cijeli dan zbog ovih budalaština,poskupilo sve,a naša vlada daje 25.000 km za organizaciju ove budalaštine zašto te novce niste uložili za liječenje nekog djeteta za nešto korisno,nikad gora vlada hvala bogu bliži se oktobar i idete u historiju.
Ne vo lem... I ovo sve Pobuđuje najgore emocije u meni....
Oooooooo Titooooooo! Ustani pa nas konačno prestroji! Vrati nas na poziciju Č O V J E K A! Tražim ljude i ljudskost. Nigdje ČOVJEKA, ma ni za lijeka!
E moj Forto džaba se vlada KS nazuzivala ne dobismo status za pridruživanje ne treba se natezat da dobijete bruh lagano ko i ostali mislio si parada odnah pridruživanje EU federi su to teški
Daj ba nosite ovog vise debila
E vala ja ne ocekujem nista sem da nas i dalje pljackate a vi ko bubreg u lojy
Tako je Forto,sta ce mo se mi njima prilagodjavati nek se oni nama prilagode.
Fuj fuj i samo fuj
Bravo Forto. Ne mozes ti to dokazati zaostalom bosanskom narodu koji ne zna i ne vidi dalje od nosa. Svi moraju imati ista prava. Postajemo bliskoistocna vukojebina
mrs stoko nemoralna. pored toliko problema koji se moraju rijesiti vi se bavite pederlucima mrs
Kakav je ovo protest, ovo je talacka kriza… drzite nas normalne ljude, vecinu po kucama cijeli dan
Jest glup ovaj narod u BiH. Guzice bi dali da odu na Zapad. A na Zapadu parade nešto najnormalnije, cjelodnevni party za svakoga. Kad se ovdje nešto organizuje, svi se nešto žale. Zatucan narod, koji misli da je najpametniji.
Ako je vecina protiv ovoga,a premijer se pojavi...jel to demokratija,volja vecine???
bravo za klix...nije dovoljno sto pisete o bolesnicima nego jos je ovaj derpe trebao...
zbog cega protest? radite sta hocete... nego vi ovo radi promociju da probate namaknut novu/novog partnera, mani šuplje
Svaka cast ! Upravo tako 🇧🇦🏳️‍🌈