Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje bi se citajuci i onaj Koperfield ibretio
Samo drug glasat za NS pa nek se onda qurce Covici,Dodizi i Bokiri...vjeruj mi
@dojime Neozbiljni su da bi im se ukazivalo povjerenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SDA - na iseljavanju naroda radimo.
i to rade punom parom!!! govna jedna.. kako ih nije sramota pogledati ljude kad izađu na ulicu??? Treba ih sve pljuvati čim su u blizini..!! To nisu ljudi, to su govna!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Nesto sam pretrazivao ui izbaci mi ovaj video,kad sam g pogledao kontam zar se jedan izlet ne moze snimiti kako trebe vec samo puko hodanje ili kao neka selidba. Za neke nisu drustvene mreze.. video: https://www.youtube.com/watch?v=oB2R31sA2aM&t=62s
Dovoljno je reči SDA, za normalnog dovoljno da se biježi. Maloumnici ć eradi malo novca i fotelje do dvije godine rado iži i sa SDA. Što čovjeku može u obraz stati to ne može ni jednoj životinji.
To je problem sa ovim pripravnicima i pocetnicima sto ne razumiju da je tesko praviti vlast bez izbornih pobjednika, svidjalo se to nekima ili ne. Ove akrobacije je jednom Lagumdzija probao pa je haos napravio.
kakva crna vlast i država, kad ogromnu ulogu igra stranka sa svoja 2 zastupnika.
Ne kontam zasto ne .ebati HDZ i formirati vladu bez njih....ebo vas vise kapric...prilika odlicna da ih pobacamo u plicak Neuma...
Bh blok je svojom glupošću,inatom i nezasitošću ispušio vlast, a sce im je bilo ponuđeno. Pamet nipošto skupa nije, a kad nemaš kapaciteta, nemoš se qurčiti. SDA formira vlast od glave pa dole, i uspijeva u tome. Sutra će BH bloku đavo biti kriv....
Baš mi je drago da mi diletanti pucaju minuse, jer nemaju mozga da odgovore.
Opet je narod taj koji će ispaštati zbog njih. Pokupiti se i otići iz ove države pod hitno!!!!!!!!
Ovako su se 90-tih u BiH pravile puške i oružje ► https://www.youtube.com/watch?v=Bljwv3HC8Qw i ova naprava pobjedila AK47 !!
Nije ni politika za svakoga. Bh blok ne shvata da u njoj nema ljubavi već borbe za one kojima su im dali glas. Ovim činom su ih izdali pa ispada da je jedan kanton bitniji od bilo čega.
ovi iz bh blokatori se bili razmahali ko nesto bi da formiraju vlast pa se usutise, dzaba izgubismo vrijeme, neodgovorna politika totalno.
prodane duse usvojili deklaraciju ,i sda sanjima ,fasisti sa fasistima ,sda izdaje bosanski narod
bosnjaci i politika, ubise jedni druge na mrtvo ime a sviđa drazi snsd i hdz ..jer planiraju u vlast sa njima ... a u sustini sve je to isto i sve se svodi na interes, pozicije i novac/budjete .