Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glasajte !!!
U Mostaru su najveci problem 20000 izbjeglica u Norveskoj..koji ne glasaju na izborima.
A napravite fabrike,zaboli nas k... za gradsko vijece.
@pisi propalo....zar je narod imao druge alternative? Najveci problem takozvanih hrvata u BiH je da ustasluk je podpuno akseptiran u njihovim sredinama. Znaci biti fasista je sasvim ok, tako da prosto sumnjam da ce ikad doci do neke sloge u Mostaru. U BL je dosta lakse, tu se zna da Dodik krade pare, a ko krade u Mostaru ? Mostar je jedna fantasticna dzungla gdje mafijasi iz hrvatske se lahko mogu sakriti na osnovu fasizma i ustasluka.
SELITE SE U MOSTAR I VADITE LICNE KARTE U MOSTARU !!!!!
sve dok veliki broj boš.njaka ne zanima sta se desava i dogada u mostaru, koja lice.mjerna pol.itika se vodi od strane MZ i usta.sa, postoji sansa da mostar bude hrv.atski sto.lni grad... bos.njaci sarajeva i svih drugih graova, zanimajte se i radite na ovome, jer pitanje mostara je i vase pitanje... danas pokusavaju \"oteti\" mostar,a sutra ko zna koji grad !!!!
ljubo beslic, trenutni gradonacelnik mostara koji je izabran izd.ajom stranke sdp , je veci ust.asa od krivo.usnog tuđ.mana !!! boš.njaci upamet !!!!
Ovi što kao ne daju da se dijeli država, Mostar bi rado podjelili. Misle oni da su svu pamet pobrali.
Hebala vas SRNA! K\'o da je Mostar u Makedoniji pa prepisujete vijesti od SRNE.
U Mostaru nema izbora jer se papani ne mogu dogovoriti ni oko budzeta a ne oko izmjene Statuta grada. Ovako ce jos vise nabrijati narod i ostati na vlasti. Agonija se nastavlja. Zakljucak: Narod ih je sam birao i nije nista drugo ni zasluzio. p.s. FORZA VELEZ!