Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e hajde da vidimo ima li države kao sto pricate
Evo da ne bi čekao,ja ću ti reći nema!Da ima davno bi bio u zatvoru?!
LazJeSve samo ti ime govori
Tresla se gora rodio se mis....
Ma treba tog utovljenog ranjenika defirmirat na cereke
kad ga pozovu na saslusanje nece doci i na kraju zatvore predmet, vec vidjeno... ako nemas sile da sprovede zakon, onda nemas ni zakona
Hahaha
Ode u prdekanu!
Opet “formiran predmet”… 😂 taman posla da ce ga njegov Kajganic goniti
Na osnovu ovog predmeta cemo vidjeti da li ima pravne države?
U ovoj drzavi treba pokazati da NIKO nije nedodirljiv i iznad zakona i tada će građani dobiti vjeru i povjerenje u sistem
Selo gori a Mile se češka !
Dodik placa kazne od novca građana BIH
pustiti na javni prenos nek se vidi kako puzi i 'ogranicenog intelekta laze' seljacina grbavi.jedini drugi izlaz mu je da sve moguce 'korupivne veze ' upotrijebi da to u startu sasjece i time jos vise haosa u bosnjacku zajednicu unese, hocu reci njegovim pankerskim rijecnikom smjesti tamo nekim muslimanima 'nepostojecim'. koji hitler,on negira bh muslimane koje je 'njegov srpski naconalizam masakrirao i ozalostio'. Govnar srpstva, ugovna on sve sto je srpsko.
Ako ga zatvore, makar na dan, ima kolko tolko nade za ovu državu
iz tvojih usta u bozije usi, dabogd ga na lomaci spalili ko smrdljivog psa
Po ko zna koji put od koje neće biti NIŠTA ! MRŠ !
Govnar teski,a krivo im kada reis kavazovic nesto kaze onda se osjecaju ugrozeno
Kakvi crni "predmeti"... uhapsi govno...I osudi na 5 godina robije...popišam mu se na na sve one koji su dali živote za stvaranje tog genocidnog entiteta "rs"
Neka dva puta tuzilac zovne na saslusanje nece vise sigurno. Nego eto ima predmet.Sad zamisli.nekog seljaka sa Manjace da ga Tuzilastvo pozove pa ne bi mu nikad na um palo da velica Radovana i genocida javno.Nego nece biti pozvan dok je Kajganic na poziciji.