Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogu hvala danas ni Srbi baš kao ni mi ne možemo jednu brigadu sastaviti kako treba. Stari borci su ođuturumili, a omladina se razbježala po svijetu. Najvece bojište u BiH je portal Klixa i ovdje ćemo ratovati preko tastature. Ja sada odoh na pivu, a vi braćo držite položaje.
:)))
Možemo i jedni i drugi veoma brzo da se organizujemo za rat, to je sigurno. Ali čemu? Vi biste ratovali za RS gdje nemate ni pravo da glasate, gdje ne plaćate porez, a nemate čak ni sudsku jurisdikciju, o izvršnoj da ne govorim. Da ne bude zabune, nemamo ni mi to u FBiH. Problem nije nespremnost za rat, svi su spremni, za 15 minuta. Problem je taj što zajedno, očigledno ne možemo, ne znamo, ne želimo i ne funkcionišemo, provjereno. Zajedno samo u propast.
Nisu naveli najbolji scenario: Šta ako Sarajevo ništa ne poduzme?
poduzeli ne poduzeli ne pitate se nista u rs niti cete se pitati...niste hteli ziveti sa srbima u jugi nece ni srbi sa vama u bosni
kad ih citas, kontas kako oni pojma nemaju...ali sve ta govna zapadna znaju i ko je rat poceo i ko yebe konju mater po balkanu..i ko je kriv i ko je prav. Nista njih ne treba ubjedjivati niti objasnjavati JER SU ONI I UPRAVO TI, presjek svih problema. E zaigrace mecka na vasim vratima
Suplje price sad su zauzeti sa Kosovom malo vruc krompir u rukama pa malo prebacuju na price o Bosni i Hercegovini.Pa samo budala moze to uradit u Srbiji nema vise ko da ratuje
BH entitet Republika Srpska čije kompletno osnivačko vodstvo je osudjeno za genocid i ratne zločine se ne može ni teorestski otcjepiti jer medjunarodno pravo to izričito nedozvoljava. U slučaju pokušaja otcjepljenja morali bi ratovati sa Amerikom koja je potpisnik i garantor dejtonskog mirovnog sporazuma
sve je to farsa.. RS stiti USA vise nego Rusi, pa RS nece nikada nestati ali se bojim da bi krajnje pogresnom politikom SDA svoj komad ove drzave za nekih 15-20 godina mogao uciniti sasvim beznacajnim i bez prosperiteta. zivi bili pa vidjeli, cim se rjesi Kosovo sve ce ici u tom pravcu...
RS postoji dok god je na snazi Mirovni sporazum i dok god se poštuje Aneks 4 tog sporazuma. Ako proglasi nezavisnost, RS krši Aneks 4, čime nastaju okolnosti za oglašavanje Mirovnog sporazuma prekinutim. Time se Republika Bosna i Hecegovina kao država članica UN-a vraća na scenu, koja ima svako pravo da svoju teritoriju stavi pod kontrolu. To je, dakle, rat. To, valjda, niko ne želi. Ja tu opciju ne želim, rat je patnja, ali, nažalost, mislim da bi to bio epilog.
Jedini koji su stvarno intenzivirali uticaj su Ameri i njihova pudlica Britanija, s ciljem da smanje uticaj Njemačke, udave Srbiju i isprovociraju Rusiju. Pojačeće saradnju Hrvatske, Albanije, Kosova i Makedonije. Ako dodje do globalne recesije sljedeće godine, što je vrlo vjerovatno, Balkan ponovo gori.
Citajuci ove komentare na klixu, tacno mislim da ne bi bilo lose da se otvori kakva rupa u zemlji i sve nas proguta.
Svaka cast Rusiji ali nemaju oni sanse u BiH. Predaleko braco Srbi, predaleko... Okruzeni smo NATO clanicama, balans naoruzanja je uspostavljen tako da se nikad vise Srbi nece upustiti u avanture. Rusija se gubitkom Crne Gore kao potencijalne baze udaljila svjetlosnim godinama sa balkana. Znao je to zapad, zato su i pocijelpali SRJ i preko noci ugurali Rumuniju i Bugarsku u NATO i EU. Nista nije slucajno i bez veze.
lojavci na aparatima. razlaz smradovi poturćeni. jedino vi fol zagovarate neku bih i ko krpelji ste se natovarili na leđa srbima i hrvatima. zašto vi muslimani uporno želite živjeti sa nama kad se mrzimo iz dna duše, a nismo valjda džaba ratovali i ginuli da bi bili u nekoj zajednici, islamskoj.
Ko sto i vi zelite da zivite sa siptarima, tako i mi zelimo da zivimo s vama. Ne radi se tu o zivotu s nama, nego o tome sto zelite odnijeti pola nase zemlje u Srbiju, a to ne moze, samo zato sto ste nas od tamo protjerali i poubijali.
ISILportalKLIX Ko te zaustavlja? A ti upri...Volj' ti Srbija, volj' Rusija. Bosna je jedna. Ko je voli, bujrum, a ko nece, ne mora...
Foreign Policy mora nesto da napise ... A vi se kao tuke primite !!! Rusima da je stalo do RS dosli bi i kupili sve sto vrijedi i postali bi vlasnici iste ...
Pa u RSu nista ne vrijedi, a i da vrijedi ne bi kupovali. Rusija hoce da desta ilizuje evropu i zapad preko BiH. Slaba evropa znaci jaka Rusija.
kasperSRB3 Hahahahha cuj Rusija nesto da kupi. Pa, Rusija se raspada...
Čemu ove gluposti i nagađanja. Rusiji je Sirija jedina strateška tačka na sredozemlju. Šta će to Rusi i na koji način da pomognu rs-u i Srbiji. Oni su već odavno Balkan kao strateški cilj predali Zapadnjacima. Da neće možda prokopat tunel do rs-a.
Napraviti od Sarajeva Alep 🤕🤕🤕
O Klixovci,mammu vam yebbem...zar vam nije dosta rata i ubijanja...zar nema ničega lijepog da se o tome piše...mammu vam y3bbem fašističku i podmitljivu,širite mržnju,nesigurnost i zlo među ljudima...za te stvari se nekad,u dobra vremena,na robiju išlo...mammu vam y3bbem po 1000 puta....!!!
iiiihhhaaaaa...... hehe... bravo rusi. ne može se suživot tri naroda silom graditi. hrvati i srbi nisu za suživot u kojem bi dominirala unitarna muslimanska država. rusi jedini vide srž problema. podjela nametnutog protektorata tzv. bih je najbolja opcija za sva tri naroda. što se prije razdružimo, bolje je za sve.
BH entitet Republika Srpska čije kompletno osnivačko vodstvo je osudjeno za genocid i ratne zločine se ne može ni teorestski otcjepiti jer medjunarodno pravo to izričito nedozvoljava. U slučaju pokušaja otcjepljenja morali bi ratovati sa Amerikom koja je potpisnik i garantor dejtonskog mirovnog sporazuma
Demagogista :))))
Gde ti zivis? Jesi li vidio npr sta se desi u Osetiji u Ukrajini na Kosovu ...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)