Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzite se da Vam Bog da snage i ako Bog da vrati zdravlje
@live u pravu si, kao da je neka prelazna bolest... i kao da smo je mi birali :( jos da bolje organizuju i skrate \"put papirologije\" koja izludjuje pacijente...
HVALA VAM CURE .....veoma dobro znam kako mi znaci ; pa kad me makar neko upita kako sam ,a da ne bjezi i od \"ove\" bolesti i od osobe koja se bori s \"onom\" bolesti!!!!!!! \'\'Ne možemo svi činiti velika djela, ali možemo činiti mala djela s velikom ljubavlju.\'\'(Majka Tereza)
ovo je jako lijep gest, ovim ljudima najcesce nije ostalo mnogo toga u zivotu i vjerovatno im ovo mnogo znaci, nadam se da ce se cesce ovakve stvari desavati u njihovim zivotima!