Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmetli profa je bio ljudina i vanserijski intelekt. On bi ovim federalnim a drzavnim poslanicima mogo drzat vaz sat vremena na nasem jeziku i da ga nista ne razumiju kakav je vokabular imao. Rahmet mu dusi, rijetko vrijedan spomena covjek.
Ko god, bilo koje nacionalnosti, misli drugačije, ima svoje pravo i izbor, ali Nijaz je bio, osoba širokog znanja i korektan u mjeri da bi svojom ulogom ostvario koristan napredak za zemlju, ali su se našli kreteni da ga onemoguće i Lagumđija sebe ustolići na njegovo mjesto i napravi istorijsku grešku, kako za SDP. tako za BiH u cijelini.
Sta papci i sandzaklihe iz "stabilizstora" SDA-SBB znaju ko je bio Nijaz Durakovic.
svaka cast Dame. pustite vi ove "pametne" komentare bitno je da vas dvije znate koje bio i sta je bio gospodin Nijo stolacka dika i ponos kao i normalne i razumne BiH.
Ne vjerujem nijednoj fondaciji. Čim postoji posrednik neće sve stići do odredišta.
Fondacija se osnuje kad neko umre pa ostavi sredstva za raspodijelit.. Rokefeler, Morgan, Jacobs u Hamburgu, Hastor u nas .. Ovaj se kokuz rodio kokuz umro sta ce njemu fondacija .. eto toliko od mene mi.
kome sve idu ove stipendije, žali bože siromašnih
ja i nijaz smo znali biti pijani ko mrtvaci
Šta bi tata Nijaz rekao za šurovanje njegove kćerkice sa SBBom i Šćepom. Sigurno ni njemu ne bi bilo pravo. Doduše i njemu je Ekrem Lekić u ratu bio pratioc, pa ne znam.
zelim vam uspjeh u vasem radu nadam se dacete ostvariti ono sto ste zamislile
Njima treba dijaspora placat stipendije svakako ce se iselit...
vidio sam vedranu neki dan ima dobre noge
......neka uzmu od novog poreza na kladare.....to će spasiti bih.....
Dobro djelo. Svaka cast,
Primajul kom,dulum pod sljivom? Malo sarkazma nije na odmet a mislim da se ni Profedor Nijaz nebi ljutio na ovo?
ovo D je zbog tuzlanske bambuche :)