Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fondacija IPP I = Istina ... se zna P = Pravda ... je zadovoljena P = Pomirenje ... kad loma pridjete na rikverc, zajedno sa hanumama vam i scerama
Zna li neko nesto vise o ovome: Zbog političkog obračuna Srbije ne samo sa Ilijom Jurišićem već i sa Tuzlom i BiH Komšić podnuo krivičnu prijavu protiv Ćosića Hvala unaprijed ko zna nesto vise o tome! BiH4EVER!
Otkad to mitinzi donose rezultate?Pa uradite već jednom nešto konkretno a ne šupljom pričom.
PODRSKA NASEM BOSANCU HERCEGOVCU koji je branio svoj narod od genocidnih srbskih krvolocnih fasista! Trazit PRAVDU i samo pravdu! BiH4EVER!
Svi na miting! http://www.youtube.com/watch?v=LeVeCxHvpDA