Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa ostalom zlostavljanom djecom. Izvinjavam se na prostakluku ali ipada: Njih ko j...
da je njima do djece otvarali bi fondove za svu zlostavljanu djecu a ne samo za ove dvije djevojcice...s obzirom da nisu, bjelodano je o cemu se ovdje radi
\"iz mase\" Ne, nego će Front ćutit da ko ne bi pomislio kao ti... To vam je jedina odbrana. Nađite ba kakav argument da se branite, manite mlaćenja prazne slame... Zar zbog tog tvog glupog razloga treba ne govoriti o tome kako siluju djecu, prekopavaju grobove da bi napravili vije, pljačkaju vjernike. Ne treba... jer oni koji se slažu sa njihovom ideologijom o tome neće govoriti. Znači, ostaju oni koji se ne slažu, i to je to. Hvala Bogu pa ih ima!
iskoristavanje djece za potrebe borbe protiv svojih ideoloških protivnika - nemoralno od strane Fronta
\"zbog odmazde koja će se vjerovatno u maniru ovdašnjih vjerskih zajednica u budućnosti dešavati prema njima\" Inače se sve čita do kraja da bi dobilo smisao...
\"Otvaranjem očiju javnosti o sasvim drugom licu pojedinih vjerskih službenika, ove dvije djevojčice u dobroj mjeri su zagorčale život sebi i svojoj porodici\" PA NISU DJECA SAMA SEBI ZAGORČALA ŽIVOT, VEĆ SU TO URADILI HODŽA I POP.