Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ovog kriminalca i plagijatora. Ti da nista ne govoris, smradu svjetski!
@ganciifinci Da li si ikad sjedio i razgovarao sa Salihom o zivotu, politici, Bosni i sl. Da jesi znao bi zasto ga je Muhamed cijenio i volio a i vjerovao. A filozofija 21 i druge polovine 20 vijeka je pakovanje vec postojeceg u aktuelno vrijeme i sama po sebi je plagijat. najlakse je kudit profesore i dobit pluseve.
Sociologija,ispit,ako stavis na sto njegovu knjigu koju si kupio mozes iz nje prepisivat,ako neces i ne moras jer ces svakako polozit,u suprotnom dzaba pises....Starac Fočo od sto ljeta :D
Zato ti Fočo razumiješ kako uhljebiti sina preko noći, sa sumnjivim referencama, sebe kao dugogodišnjeg dekana čija plaća je bila i preko pet hiljada konvertibilnih maraka, pa onda prodekana za ekonomske odnose poslije mandata dekana. Posljednji koji bi se trebao naći pozvanim govoriti o akademiku Filipoviću.
Alarahmetile!
BOŠNJAČKA PAMET.RAHMET MU DUŠI. EL FATIHA.