Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu ih ne podnose, na rodjenim ognjistima im prijete smrcu, grdno i gadno.
I Tito im je davao priznanja i penzije a sve sami četalji bili.
Nikad zaboraviti genocid Foča 1992-1995
Samo se treba svetit kako srbi prema nama tako i mi prema njima gdje god treba tu genocidnu tvorevinu tuci,proganjat ubi govna samo djecu i zene ne dirat.
Kroz historiju, Fočake su jedino ustaše Jure Francetića štitili od bradatih zločinaca. Nažalost, danas Bošnjaci to zaboravljuju pa se više ni misa zadušnica ne može održat u katedrali.
trebao sam dati snijper liku da mi kaze gdje je "glavusa" moje bake. dao sam mu snijper i rekao mi je gdje je tacno, vidite da je to veoma posten narod...
navikli smo da su muslikani ne pozeljna vrsta medju trobojcima i rvatima , al Bosne ce bit ,krv cemo lit opet ako treba al je nece nestat,samo sto cemo onda i vlast srusit vlastitu
Žao mi je tog naroda koji se vratio na svoja ognjišta u genocidnom entitetu. Nije im lako. Ostavljeni od 'svojih' na milost i nemilost. A Srbi, domicilni, na njih me treba trošiti riječi. Izrod.
Gobla zemlji jako havla majne!
Katastrofa, sta napravismo jedni drugima.
Sve je to nama komunistička partija dala.
Doce sve na naplatu budimo strpljivi
Danas sarajlijice zale focake, a sutra ce o njima najlosije pricati, kao sto rade i sa svim iatocnjacima. Za njih ni rodjena majka nije im dobra.
PASP (poluautomatsko snajperska puska) nije skup....prijetis mi da ce me pojesti mrak a vec naredne sedmice padnes na kucnom pragu u lokvi krvi, familiji pred ocima...mamu vam poCetnicku...cu policije genocidne, e meni da su to rekli (a svi mi pobijeni) bio bi im zadnji put bilo kome sto rekli
Ni ZABORAVA A NI OPROSTA NEMA!!! NEK TO ZNAJU I NEK SVAKO VEČE SA TIM SPAVAJU I NEK SE BUDE!!! TOGA MORAJU BITI SVJESNI !!
Bog Bosna Bosnjaci.. Nikad vise izdajicama bosnjackog roda takozvanim serbima vjerovat.. Nek se zna da su dosljaci na svetu bosansku zemlju!!!
@Zeljocity vrati se na Pravoslavlje.
BUDITE JAKI BRACO BOSNJACI !!! BUDIMO SPREMNI I KAD SPAVAMO!!! NEK TO ZNAJU!!! KLIN SE KLINOM IZBIJA!!! VRATITI DUPLO JAČE, ČVRŠĆE I SNAŽNIJE!!!
Osnovati fond na nivou države koji će finansirati uništenje genocidaša,i UZP ovaca i njihovih zlodjela.To Jevreji rade od 1945 godine,i veoma su uspješni.