Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na ovom potezu, obrazovanje bi nam biti na daleko visem nivou, a uz pomoc ovakvih poteza koji omogucuju da se ugrozenim porodicama obezbjede udzbenici, time smanji daleko veliki troskovi svake godine, koji nazalost dosta njih ne moze izdzati, podrzavamo zivotni napredak, ulaganje u ono najbitnije mladost, od kojih nam i zavise aBd promjene u vec jako teskim situacijama u nasoj drzavi. Nadam se da ce se iz ovog Ministarstva u buducnosti izdvajati jos veca sredstva za ovakve stvari.
Da ministar Masic ima vece ovlasti siguran sam da bi i obrazovanje bilo na puno visem nivou, jer i ovako radi puno vise nego ijedan do sada i svojim radom pokazuje da je interes ucenika na prvom mjestu.
Jos jedna sjajna ideja ove Vlade!
Svaku odluku koja ide ka smanjenju socijalnih razlika u skolovanju treba podrzati. Obrazovanje treba da bude dostupno svima pod istim uslovima
Besplatni ucenici ce dobro doci djeci koja nisu u prilici da ih priuste a pomoci ce i roditeljima da ustede nesto para.
Slazem se, ovo ce pozitivno uticati na budzet mnogih ugrozenih porodica.
Dobro je sto je ovo postala tradicija iz godine u godinu. Valjda ce je odrzati i u narednom preiodu.
Mi klix i SDP smo jedno do izbora :)
Cinjenice su cinjenice, pricaj sta hoces ali pesplatnih udzbenici stizu ucenicama dok ti mislis da je sve kampanja...
Ne postoji ijedan razlog zbog kojeg bi federalno ministarstvo se ovim bavilo. Ali baš ono nijedan jedini. Ovo ministarstvo zapravo je imaginacija, obrazovanje je na nivou kantona. A podijeliti pare iz budžeta može svako.
Svaka cast ministru Masicu,obicno prethodnih godina djeca su uvijek morala kupovati nove knjige bez obzira na socijalni status.Znatno manje novaca je bilo nadjeno i ulozeno za takve slucajeve.Jos jednom sve pohvale za ovakvo nesto.
Svaka cast ministru Masicu, on je definitivno najbolji ministar kojeg smo imali svih ovih godina... A ovo ce pomoci mnogim ljudima definitivno...
Bravo ministre Masicu, ovo ce stvarno olaksati zivot mnogim porodicama...
Obrazovanje ubrzanim tempom napreduje! konacno je krenulo ka boljem
ostalo nesto i viska para od MMF-a.
nesto mi na um pade ona pjesma od dine merlina: ... zar je to sve sto imam ja od tebe, zar je toooo sve sto je ostaloooo.... hehehehe