Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesi bila kod nas logorasa civila iz rs? jesi isla protestovati kad pustise vec osudjene zlocince gotovinu i markaca? selektivna pravda je gora od nepravde...
Florence je savjest tog besramnog suda. NIKAD SE U POVIJESTI NIJE DESILO DA SE VONICIMA SUDI NA CIVILNOM SUDU. Niti onima koji im pomagali. PRIJEKI VOJNI SUD i za tri godine je suđenje trebalo biti završeno, a ne da NEVINA SRBIJA ODBIJA DOSTAVITI DOKAZE MEĐUNARODNOM VOJNOM SUDU. Hvala gospođi Hartman otkrila ovu bijedu haškog tužilaštva. Ona je trebala dobiti nobelovu nagradu za mir !! Zajedno sa Assangeom i Snowdenom. A vidite gdje su njih dvojica i kakv tretman imaju. ISti ko Florence.
Hvala Hartmann!