Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle jednom drotu ovlastenje da skida tablice i iskljucuje nekog iz saobracaja osim ako nije pijan, pod uticajem narkotika, registrovan. A sta on ima da utvrdjuje dali neka firma ima ili nema dokumentaciju za iznajmljivanje automobila. To je posao inspekcije. Jedino ako imaju nalog mogu to da urade, a ovdje vidimo da nisu imali. Divlji zapad. Policajci se ponasaju kao serifi na divljem zapadu. A zakon ih stiti i uvjek su u pravu :/
smjesna drzava pa i zakoni... sad nek mu i odstetu plate
U ovaj holand ionako ne sjedam...naplacuju vise nego taximetar
Tresla se gora, rodio se miš ! ;-))
https://www.facebook.com/groups/1507919782802550/?fref=nf
da je valter znao kakva cemo pogan biti, ne bi nas nikad branio
Vladimir Peric-"Valter" je bio komunista od oca Hrvata i majke Hrvatice,kao sto je Bosko Buha bio komunst od oca Srbina i majke Srpkinje.
i ovo je Bosna uhvatis ga da nelegalno radi kao taxi prevoznik a on te napravi budalom i kaze nisam ja taxi ja sam rent a car.
cirkusa tito mili....
Safet Susic - Pape, selektor BiH