Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Fojnicani zesca mraka, prodaju pitu po 30 eura i nedaju nikome sa strane da radi.
Piramide, zlato, nafta...a vode nemamo u Sarajevu
@usljivinarode pricala ti mama kad je dosla iz nocne smjene ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a ko je lud uloziti 2 miliona samo u papirologiju a prije toga ne biti siguran da ima zlato ...
@HrvatiB i ta ti je na mjestu
@HrvatiB a da bosanac ulozi milione u istrazivanje samo od toga nema nista hahaha
Poenta je u tome da BBM nema dozvole ni papire. Da ima davno bi to bilo rijeseno. Vi kao i ovaj novinar da ste ikad citali zakon o koncesijama znali bi da istrazivanje nije dopusteno 500 m od kuca i 1000 m od izvorista vode. To u biti mjestani i traze. De vi pametnjakovici recite bili vi dopustili da vam se kopa oko vasih kuca i da se u pola noci provlace masine od 52 tone preko asfalta koji ste vi platili ???
Koliko covjek napisa gluposti u ovako kratkom textu !!
Seljacka politika , hoce i oni da se ugrade ma to letvama rastjerati . Imas sve dozvole i onda neka kockasta glava SDA kaze nemere to tako di smo mi u tom'. Dok god seljak se ponasa ovako i da su na svim funkcijama nema napredka u ovoj zemlji , to je toliko zatucano i primitivno Boze sacuvaj ko je imao posla sa njima zna o cemu pricam ...
@indoktrinator srpski jezik, hahahahah, pa pokrali ste ga od hercegovaca. Uopstalom ko i sve ostalo
Necu, necu dijamante suho zlato, brilijante nit safire nit rubine samo ona da ljubi me..
Lopovska posla BBM
Tako je... Podrska za mjestane... Ne dajte da vam pogani kasabasi eksploatisu vasa dobra... Dosta evo godinama otimaju i parazitiraju na privredi drugih kantona... NIJE BIH OD HADZICA DO VOGOSCE, IMA BOSNE JOS... Majku im poganu parazitsku
Peru novac, ovo je halkopirit!
Ima u Sarajevu na Poljinama rudnik zlatnih kasika :)
Jel Bakir obecao kakvi radni mjesta?
OVO ĆE ZAVRŠITI KO I SA PIRAMIDAMA
BBM je lopovska i hostaplerska firma.
Bošnje ne mogu naci vodu , a ne zlato
Podrška za stanovnike. Ako će iko da se obogati od tog zlata pod uslovom ili uvjetom da ga ima onda to treba da budu mještani. Kako ba harapi mogu sa naftom a nama bošnjama ne daju da kupimo malo harapskog grunta sa naftom?