Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobijel se durbin gratis ili se plaća po satu vremena upotrebe ??? Što se tiče Rusa lokacije nije loša, a Arapima smeta što su Rusi uvijek pijani. :)
Covjece pa o ovome projektu se pise ima decenija. Ja kontao vec sve gotovo. Nego salu na stranu, hajmo realno. Hrvatska, koja ima jednu veliku i divnu obalu, zbog jake konkurencije u turizmu (GC, ALB, TR, do juce i GR, SPA....) ima problema da izgradi ovakakv projekt. Sta vi mislite ko ce se naci da kupi luksuznu nekretninu u Ivanici? Halo bolan, pa u SA se ne moze prodati a ne u Ivanici....